Kamisha Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Każdy "by dał", a jak przyjdzie co do czego, to nie ma chętnych ;D Jak uzbierasz kaskę to daj znać, uszyję Ci taką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Ładny ten rysunek - ja robię tak samo, też kredkami i też zdjęcie a nie skan. Tylko potem w photoshopie poprawiam kolory alby były lepsze. Trochę dziwne skrzydła, i za duży CM. Czekam na więcej rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Z jakiego materiału zrobiłaś RD? Wygląda epicko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 O CHOLERA, FURRIES! Masz coś do futrzaków ? Swoją drogą, rysunki też bajeczne. Masz niezaprzeczalny talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Spromultis - niestety, muszę uprzedzić, że żadnej z maskotek już nie mam, wszystkie sprzedane Ale mogę dać namiar na nabywców, tam ich szukaj Co do CM Szajki - to takie trochę chibi od drugiej strony, czyli duże kopyta i zadek, mam zamiar całą mane6 w tym stylu zrobić, więc zobaczysz, że na dużym zadzie duży CM [choć tak po prawdzie to tutaj wyszedł za duży niż miałam zamiar, ale zobaczyłam to dopiero jak pokolorowałam ;D] Keola - dziękuję bardzo : )) A RD robiłam z czegoś a la plusz Nie wiem, co to za materiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Sierpień 2, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2012 Sry, że post pod postem, ale pochwale sie wektorkiem, bo sie napracowałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Bardzo ładny wektorek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Śliczne to <3, ale co Pinkie ma na głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Wydaje mi się że to scena z kupowaniem wiśni dla Angela Rarity i Pinkie pokazują Fluttershy jak się targować, a Pinkie ma na głowie sakiewkę z monetami. Oczywiście mogę się mylić. Swoją drogą RD wygląda niesamowicie z tym futerkiem, muszę sobie taką sprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 Śliczne to <3, ale co Pinkie ma na głowie? Haha jak juz ktoś powiedział - to trzosik z pieniędzmi ^__^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 To co tworzysz jest: epickie, bajeczne, wspaniałe, cudowne, niewykonalne, niesamowite i ... Brak mi słów po prostu. Dashie jest świetna, Pinkuś ogromna niczym moja poducha, a Chrysalis i Fluttershy w takim ... stylu fajnym wykonane. Najnowszy art też ciekawy. Nigdy czegoś takiego nie zrobię. No, ale ja jestem tylko dzieciak . Gdy patrzę na twoje prace to mi się oczy zezują :djTyy:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Dziękuję bardzo, Black ^__^ Mam nadzieję, ze teraz, na jesień, zrobię więcej pluszaków, ponieważ kupiłam sobie wreszcie maszynę do szycia Zanim ją ogarnę pewnie trochę minie, ale potem to już z górki ^__^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Te twoje pluszaki są bajeczne! Też takie chce! (i będe miała bo zamówiłam u Horego XD) Rysunki też są epickie:pinkie3: Więc co ty tu gadasz że nie umiesz rysowac?!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Masz wyjątkowe zdolności manualne i do tego jeszcze szeroki wachlarz umiejętności, wnioskując po twoich wpisach. Tak trzymać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 A oto jedna z ostatnich produkcji Jeszcze nie sprzedana ;p Chomąta chyba nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Jakiż on cudny!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Dzięki Masz bardzo mądry tekst w sygnaturce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Post pod postem, ale co poradzę ;p Tym razem inny członek rodzinki Apple Kapelusz będzie jak mi filc przyjdzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Cudeńka. Ile chcesz w złotówkach za taką RD? Jak się kiedyś wzbogacę () to na pewno kupię. Będę się cały czas do niej przytulał Najnowsza AJ też fajna ale RD była... "słodsza"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Cudeńka. Ile chcesz w złotówkach za taką RD? Jak się kiedyś wzbogacę ( ) to na pewno kupię. Będę się cały czas do niej przytulał Najnowsza AJ też fajna ale RD była... "słodsza"? Słodkość zależy od tego jak wyjdzie, a z tym różnie bywa ;p Co do RD to ostatnio zrobiłam komuś na zamówienie identyczną, za 250zł. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 No to mam na co pieniądze zbierać Ale nie wiem kiedy uciułam. Ps. Jakby matka zobaczyła na co ja wydaję pieniądze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Dzis Fluttershy Dla Mientumy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Łał, niesamowita ! Jakość wykonania jest świetna! Chętnie bym wydał swoje "miliony" na taką przytulankę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 O losie, jakie one śliczne ; ; Z czystej ciekawości: używasz gotowych wykrojów czy masz własne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Korzystam tylko z własnych Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts