Daniel_ Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Yo wszystkim. Nie potrafię rysować, dlatego właśnie wybrałem Gmoda . Przerzuciłbym się na Sfm, ale nawet tam nie wiem jak zrobić "Poster" xD. Doświadczenia nabywałem dosyć długo, dlatego wykonanie prac może różnić się od siebie, ale myślę że nie są takie złe. Tak więc miłego oglądania. ( Ten Żołnierz w brązowej czapce to ja! He He) Tu trochę czarów w gimpie. Chwilowo tylko tyle. Mam nadzieje że niektórym się spodobają 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Fajne a w jakim programie to robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 24, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2013 Garry's mod. Taka gra/sandbox na Steam. Lepszą jakość można uzyskać w Source Film Maker(darmowy program na Steam) którego dopiero uczę się obsługiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts