AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 A też rzucę pytaniem. Lubisz filmy Barei? Hehe tak nie mam nic przeciwko jego filmom, zwłaszcza że bardzo podobają mi się polskie filmy typu, Poszukiwany Poszukiwana i Wojna Domowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj. Ode mnie i oraz Podałbym osobiście ale nie przeniknę przez monitor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 1. Ulubiona piosenka z MLP? 2. Co sądzisz o Twilicornie? 3. A jakiego kucyka najbardziej NIE lubisz? Jakoś mnie to pytanie teraz "wierci" i mam ochotę wszystkich o to pytać XD 4. Lubisz bardziej Jednorożne, Pegazy czy Kucyki Ziemne? I koniec przesyłam kucyki, pozdro. 1. Chyba Love is in bloom https://www.youtube.com/watch?v=ezSfjJ9sA54 2. Jak dla mnie to wygląda całkiem ciekawie 3. Trudne pytanie bo wszystkie kucyki lubię, chyba tylko tego...nie pamiętam imienia. Co w Sezonie 1 odc. 1-2 chciał przejąć Kryształowe Królestwo 4. Chyba Pegazy Witaj. Ode mnie i oraz Podałbym osobiście ale nie przeniknę przez monitor. Hehe Dziękuje za powitanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 3. Trudne pytanie bo wszystkie kucyki lubię, chyba tylko tego...nie pamiętam imienia. Co w Sezonie 1 odc. 1-2 chciał przejąć Kryształowe Królestwo Chodzi ci o Króla Sombrę ? Bo to chyba sezon 3 a nie 1 z kryształowym królestwem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Chodzi ci o Króla Sombrę ? Bo to chyba sezon 3 a nie 1 z kryształowym królestwem Aaa no tak 3 sezon, i zgadza się o niego chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! Na początek łapaj; i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! Na początek łapaj; i Dzięki za powitanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Pokój z Tobą wędrowcze. Pewnie wrzuć kiedy swoje prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Dzięki wam wszystkim za powitanie . Puki co wykonałem dopiero 3 rysunki całego kucyka, do tej pory tylko ćwiczyłem konkretne elementy. Te kucyki to: i , ona jako jedyna jest w kolorkach niedługo zamieszczę zdjęcia ^^ Edytowano Lipiec 24, 2013 przez AtriX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się