Gość Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Dawno mnie nie było i miałam trochę do nadrobienia. Jednym słowem: Sweet! :3 Z każdą chwilą od poznania Feathera nie mogłam się odczekać następnych Opisy naprawdę są na wysokim poziomie, a i komentarze myślowe jak: Zahaczył więc o kwiaciarnię, w której kupił piękny, zgrabny bukiecik malutkich, brzoskwiniowych różyczek. Debilu, zupełnie jakbyś miał się jej zaraz oświadczyć… - myślał całą drogę, pomykając z kwiatkami przez miasto. No. Uwierz mi nie chciałbyś widzieć rozczarowania na mojej twarzy, gdy doszłam do nagłówka...? (mniejsza o to): Słowo końcowe. Co mogę powiedzieć na koniec? No cóż... po prostu dobrej weny, dużo czytelników i więcej takich opowiadań To tyle jak na razie ode mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Dawno mnie nie było i miałam trochę do nadrobienia. Jednym słowem: Sweet! :3 Z każdą chwilą od poznania Feathera nie mogłam się odczekać następnych Opisy naprawdę są na wysokim poziomie, a i komentarze myślowe jak: Zahaczył więc o kwiaciarnię, w której kupił piękny, zgrabny bukiecik malutkich, brzoskwiniowych różyczek. Debilu, zupełnie jakbyś miał się jej zaraz oświadczyć… - myślał całą drogę, pomykając z kwiatkami przez miasto. No. Uwierz mi nie chciałbyś widzieć rozczarowania na mojej twarzy, gdy doszłam do nagłówka...? (mniejsza o to): Słowo końcowe. Co mogę powiedzieć na koniec? No cóż... po prostu dobrej weny, dużo czytelników i więcej takich opowiadań To tyle jak na razie ode mnie ^^ Dziękuję bardzo cóż mogę powiedzieć? Na pewno napiszę jeszcze jakiegoś fica, a może i kilka, lecz chcę zająć się sesjami. No i mam też nieco obowiązków... ale mam coś w planach, możliwe, że nieco zmieni to oblicze pewnej grupy w fandomie. Tak, to tajemnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 No i koniec historii, było miło, ale się skończyło. Naprawdę udany fic - jak już wspominałem, nieźle się uśmiałem. Końcówka bardzo fajna, (tekst z buteleczką chloroformu rozwala:D). Pozostał tylko lekki niedosyt... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 No i koniec historii, było miło, ale się skończyło. Naprawdę udany fic - jak już wspominałem, nieźle się uśmiałem. Końcówka bardzo fajna, (tekst z buteleczką chloroformu rozwala:D). Pozostał tylko lekki niedosyt... Dziękować ;D wiem, mogło być dłuższe, ale... no jak już opowiadania króciutkie były, to nie chciałem na siłę teraz robić z tego czegoś, czym by to nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 29, 2017 Share Napisano Marzec 29, 2017 Archiwizuje. Dokumenty usunięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts