Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Sweetie Belle wyszła Ci bardzo realistycznie. Jestem pod wrażeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 No, Sweetie wyszła ci bardzo ładnie. Niczego nie mogę się przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Narysuj jak bobul mnie bije. A Sweetie tak słodko śpiewa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 AJ, która się zawidziała Hedziowi blahblahblah dunno co to xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 AJ wyszła fenomenalnie Nie masz nic przeciwko, abym ją sobie zapisał na dysku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 ze specjalnym dedykiem dla Ślimaczka' date=' rzecz jasna[/quote'] Jejciu jejciu jejciu! Takie śliczności dla mnie? Dziękuję z całego mojego marnego serduszka, o wspaniała Hayate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 AJ wyszła fenomenalnie Nie masz nic przeciwko, abym ją sobie zapisał na dysku ? nie widzę problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 nie widzę problemu Dziękuję bardzo Po prostu praca mi się tak spodobała, że będę na nią codziennie spoglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Dziękuję bardzo Po prostu praca mi się tak spodobała, że będę na nią codziennie spoglądać oh u staph! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Keola jako kucodelfinek Trixie jako hipster? Tak, to chyba hipster... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Jak zwykle obłędne, zwłaszcza Keola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 DELFINEK! MÓJ DELFINEK! Hayate, dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję, jesteś nieoceniona Trixie jest w porządku, ale róg ma dziwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Delfinek ma taakie zgrabne kopyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 ach, danke, danke, jeszcze jakieś wymogi co do artów? albo zamówienia na arty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Ja czekam na moje zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Oo!Narysowałabyś moją OC jakbym Ci wysłała jej zdjęcie? Nieważna poza,żeby tylko miała takie zgrabne kopytka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Heh mam taki obrazek Trixie jako hipster na kompie świetnie wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 w trakcie rysowania podsyłajcie co chcecie voila jest art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 *-*. Dziękuję, świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Wow,kuce Ci świetnie wychodzą,anatomia i wszystko *__* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Super, brak słów ^^ , Oryginalnie ci wychodzą ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 wreszcie się zmobilizowałam by narysować OC Estherenn, która zowie się Swizzle. Nie wiem jaki ona ma CM bo nie było na zdjęciu + nie chciało mi się już szukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ale brydzo ;_; a na serio? Brzydkie Nie no co ty, zawaliste Gdzies juz widzialem taka poze Ale wlosy zawaliscie wyszly ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 omójboże jaka cudna! a CM to ona nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 omójboże jaka cudna! a CM to ona nie ma moje lenistwo mnie uratowało od zbędnego szukania a jakby ktoś chciał jakiegoś arta to niech mi napisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts