Phinbella Flynn Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Ta grzywa ma taka być bo jest rozwiana i takie tam xD Nie jestem pewna czy paint wytrzyma takie zabiegi xD plus takie malowanie myszką jest strasznie pracochłonne a ja należę do ludzi leniwych... Ona jest przydługa, Rainbow takiej długiej nie ma, ona ma gdzieś do szyi. Rozwiana mówisz, Rainbow Dash była rozwiana np: (no chyba że wersja adult to rozumiem) Sądzę iż ponieważ leniwa osobo. xD Tyle czasu ci to nie zajmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 zastanowię się nad kolorem do niej, zacznę robić digitale w paint'cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 herp derp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Jak to arjen mowil, ksiezycowalbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 wiem, że jej proporcje są kiczowate >,< tamten Dashostwór w kolorze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wet mejny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Dashie świetnie ci wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 w planach mam Rarcię w paint'cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Rarcia w paint'cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Rysujesz w paincie lepiej niż ja ołówkami. Nie lubie :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Jaka świetna Rarcia . Hayatuś, jesteś miszczynią Paint'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Braciszku, mam przestać pracować na tym kucem dla ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Nie, nie, śmiało dalej pracuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 Fragiś, jak będzie mi się chciało zrobić kolor to będzie dobrze xD taka tam poprawiona Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Fragiś, nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło no ale tak wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Derpy wyszła przesłodko, ten ostatni kuc też. Jak już mówiłam, jesteś mistrzynią Paint'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Jakbym zainwestowała w tableta byłoby lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Fragiś, nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło no ale tak wyszło Hayate' date=' narysuj jakiegoś spokojnego, uśmiechnięte kuca dla braciszka, jednorożca... z świeczką jako CM [/quote'] Wielkie dzięki, kochana jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 świeczka... to da się naprawić! naprawiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Yay! Swietna robota Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 odkopuję sobie temat, lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts