BlackOut Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S2VhC1QF7ww Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Najlepsza komedia od czasów "czerwonego jabuszka" i "patatajni" okcja z szejkiem bezcenna kiedyś to wypróbuję XD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Po prostu świetny jest ten film, jak podsumowałem całokształt tego dzieła "Button (czy jak mu tam) to kompletny no-lajf (no może prawie) a taką "laskę" jak Sweete Belle wyrwał na szejka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Oglądałam już kilka razy. Akcja z Milkshake, zapalający się pociąg, ten soczek, The Stache, maszyna do gier i zakończenie... po prostu cudo xD Ciekawi mnie czy autorzy (w tym oczywiście Jan) zdecydują się na większą liczbę nawiązań do różnych gier. W sensie na razie widzieliśmy figurkę smoczka wzorowanego na Spyro, starą jak świat gierkę z odbijaniem piłki i nie jestem pewna czy to o czym opowiadał Button o Humgoli (czy jak to tam się nazywało) też nie było jakimś nawiązaniem xP Nie mogę się doczekać następnych części i Don't Mine At Night ^.^ A najlepsze jest to że wszyscy mają teraz na niego fazę, robią memy i lajkują fanpage mamy Buttona Edytowano Sierpień 11, 2013 przez RainbowDash123456789 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Zaiste, swietny filmik, powstały szybko memy do niego, sam się dołączyłem, bo uznałem to za zabawnehttp://www.youtube.com/watch?v=Cs-PMe0IWQk Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Izeer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Nie ma co ukrywać, spodobało mi się. Dawno nie oglądałem czegoś tak zabawnego. Poważnie, humor poprawiony. "- It's Sunday, go back to bed!" " - Nevermind!" GAME OVER "- I don't get it." "- I AM THE STACHE!" "- Ah, by the way. You're grounded." Te teksty wygrały. I gościu ma fajną matkę. Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocham Rarytkę Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Uważam, że pilot był za mało śmieszny. Ani razu się nie zaśmiałem. Mimo to, podobał mi się. Jest to moim zdaniem bardzo przyzwoita, a zarazem jedna z najlepszych do tej pory animacji stworzonych przez fanów My Little Pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 odcinek obejrzałem jest prześmiechowy obejrzałem kilka mem'ów i ten mnie rozwalił http://www.youtube.com/watch?v=e-U-8gOaBUo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts