Generalek Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 To nie wina serwera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Pięć minut na serwerze. Jedna z jak na razie najgorszych decyzji w tym miesiącu . To nie wina serwera. Just saying. Also Bohenku ja dalej jestem za zmianą miejsca na PV :3 Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Roswell712 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Tzn. nie chodziło mi o to, że to jest wina Bohena, bo źle zorganizował serwer czy coś w tym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 W takim razie czego? "Dlaczego ktoś ma Nyx?", pytam, bo technicznie rzecz biorąc to alicorn. "Bo tak. Masz z tym jakimś problem? Chce to Cię załatwię żądłem." Mogłem coś przekręcić, ale to był początek pierwszej i jedynej rozmowy na serwerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Tu nie chodzi o pomysły. Co byś nie zrobił i tak zawsze znajdzie się gimbaza na serwerze. Nooo chyba, że mówimy o serwerze prywatnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts