asie Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Nareszcie! W przeciwieństwie do tego, co twierdzą pesymiści nasłani przez mod Highlands… SERWER POWSTAU! POBIERZ LAUNCHER (Windows) (Linux/OS X/Solaris) Adres IP doda sie sam. TeamSpeak: ts.fluttershy.pl (Tak, mozecie tam na mnie wrzeszczec. ._.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) Yay, czyli jednak nie spóźnię się o 2 godziny Edit: Podoba mi się ten ratusz Edit2: Otwarty dla koni Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 LAUNCHER JEST W PIERWSZYM POSCIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Pobrałam launcher. Gdy już się załadowuje, okienko po prostu się wyłącza i nic się nie dzieje :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Pobrałam launcher. Gdy już się załadowuje, okienko po prostu się wyłącza i nic się nie dzieje :c Hmm. Dziwne. Sprobuj wywalic folder .asielauncher - jest tam gdzie .minecraft lub folder lub dwa foldery wyzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Sposób dle Kreeo pomógł. Już wysyłam (tym razem lepszego) skina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Okej. Naprawilem rzadki blad z niedzialajacym craftingiem. To chyba wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 właśnie kładę się spać niemoge się doczekać jak rano wstaje pobiorę launcher i pogram na Fluttercrafcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Koło południa wysłałem skin, kiedy będzie dodany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Nadal mi nie działa. Nie mam do tego siły, zresztą dziś wyjeżdżam. Poczekam na paczkę .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Pytanie do administracji serwera.. Czemu moje konto (Evaris (Sunset Shimmer) zostało zbanowane i na jak długo? czy jest możliwość odwrócenia tego bana? z góry przepraszam za wszelkie nieprzestrzeganie regulaminu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts