Generalek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Ostatnia akcja z ScarletShade uświadomiła mi, że nie ma tu takiego tematu. A może się przydać. Tak więc w tym temacie będziecie mogli informować nas o graczach, z którymi gra to jakiś koszmar (nie chodzi o ich umiejętności). Możecie także zachwalać graczy, dzięki którym gra zyskała +10000 do zabawy. Wybór należy do was. Tak więc ode mnie + dla Eternala + dla Qebora + dla Data + dla Yarpena Wiem, dużo spóźnione, ale za tamte granie w No More Room In Hell było warto ^^. Przypomnieliście mi, co oznacza prawdziwa gra z kumplami . - dla ScarletShade (w sumie i tak został zbanowany, ale co tam) za zniszczenie miejsca, w którym Bronies mogli razem grać i bawić się. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 + Bohen221 + Wizio + dawid1248x + Negarsanel + Torrronto + Hippis + imka2000 + Flutteryay - Skarpetka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 + Stachul ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts