Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Wróciłam po duuużej przerwie. Nie było mnie dlatego, że a.) Nowy rok w gimbazjum :( (makabra) b.) Coś nawaliło z servem. Wgl wejsn na niego nie moge. I mean serwer dziala sprawnie ale wejsc nie moge. Za kazdym razem jak chce wejsc to mi sie mc chrashuje. Ale, postaram sie to naprawic. Dla chetnych w Canterlot powstala arena. Chetni sie na kims wyzyc lub zasmakowac, krwi przeciwnika, zapraszam do stolicy Equestri. Ktos chce sie zgubic w labiryncie lub poogladac slawne Canterlockie rzezby? Zapraszam rowniez do Canterlotu. To tyle. Dzieki wszystkim za uwage Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Mi pokazuje, że serw jest wyłączony... To coś z moim minecraftem, czy na serio wyłączony? Link do komentarza
Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Cos pewnie jest nie tak z twoim mc. Wgl cos z serwem sie porobilo. Dziala poprawnie tylko nie moge na niego wejsc bo mi sie mc chrashuje. :( Link do komentarza
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Może zrób restart serwera? Link do komentarza
Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Spróbuje. Jeśli to nie zadziała to ja nwm. Btw jak (jesli weszlas na serwer lub probowalas na niego wejsc to co ci pisalo? Link do komentarza
Nightmare Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Nie weszłam, wciąż jest, że wyłączone. Link do komentarza
Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Prawdopodobnie jest wylaczony bo mi tez ciagle pisze ze jest wlaczony nawet jak ja go nie wlaczalam. Cos sie z nim porobilo. Spytam sie ludzi czy wiedza jak to naprawic. Link do komentarza
Nawias Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Nie łatwiej zresetować komputer, usunąć pliki serwerowe zostawiając tylko mapę i pluginy, a potem po prostu ściągnąć silnik bukkit na 1.5, zrobić plik .bat do uruchamiania (lub go zostawić razem z mapą i plugami) i uruchomić serwer od nowa, konfigurując server.properties od początku? Duh? Przy okazji wpisałabyś to IP, które powinnaś wpisać, a nie to z hamachi. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Nawias Link do komentarza
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Do tego, czy mi się wydaje, czy ty nie masz włączonego hamachi? :/ Link do komentarza
Random Rainbow Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Cos pewnie jest nie tak z twoim mc. Wgl cos z serwem sie porobilo. Dziala poprawnie tylko nie moge na niego wejsc bo mi sie mc chrashuje. :( To jest raczej wina skinarki, też tak miałem, musiałaś ja wgrać. Na singla możesz wejść? Link do komentarza
Nightmare Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Jasne. Wszystko z singlem i serwerem na Lanie jest ok. Tylko wciąż ni pokazuje, że DC jest wyłączony. Link do komentarza
Nawias Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Random, dawno cię nie widziałem, chociaż wątpię, byś mnie pamiętał... @up Może dlatego, że serwer prawdopodobnie jest wyłączony lub Dashie, jak powiedziałaś, nie jest na hamachi. I.. Wiem, że to mania, ale.... Pleaaase choodźcie na forum Link do komentarza
Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Właśnie guys chodzcie tam, bo nie będe sprawdzć co minute mlppolska od tego zrobiliśmy forum, żeby tam pisać. Link do komentarza
Recommended Posts