Unbridle Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Moim zdaniem Insomnia zrobiła lepsze logo... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Kto teraz moze wbic na server? oto wolne sieci na hamachi DashieCraft.pl4 DashieCraft.pl5 do wszystkich sieci haslo creeper a to ip 25.107.85.49Guys mam prosbe wejdzcie na te loginy nicki co byliscie na FC bo widac wam skiny ale tylko na modzie mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Serwer bedzie wlaczony wieczorem nwm dokladnie o ktorej. Mam problem z takim jednym modem ktory sie ciagle niechce zainstalowac . :/Ok mod mi juz działa, po wielu próbach zainstalowania go Jak mówiłam serwer będzie włączony wieczorem, ale nie wiem o której dokładnie godzinie. Pozdrawiam wszystkich Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Wysłałem skina na [email protected] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Wydaje mi się, czy nasz serwer ma maila [email protected]? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Serwer jest wlaczony. wbijajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Na serwie byłam, i powiem że to co widziałam [czyli mój domek] było naprawdę fajne. Tylko co to za wielka platforma ze szkła nad chatką? Bo trochę nie rozumiem. Szkoda że byłam tam krótko, ale niestety sprawy zdrowotne wzywają : P Więc proszę o troszkę wcześniejsze włączanie serwera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Gdy już należycie wpiszecie wszystkie ID itp do hamachi to możecie wysłać swoj skin na [email protected] tam do tygodnia powinien sie pojawic wasz skin jak wejdziecie na serwer. Wydaje mi się, czy nasz serwer ma maila [email protected]? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) I oto nowy email DC [email protected] Mowiłeś coś? Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Roswell712 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 W ogóle to zapraszam jeszcze raz w imieniu swoim i Dashie na nasze nowe forum: dashiecraft.pun.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Mowiłeś coś? Przeoczyłem, każdemu może się zdarzyć Grałem fajny serwer, tylko tej skiniarki tak czy siak nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 Na serwie byłam, i powiem że to co widziałam [czyli mój domek] było naprawdę fajne. Tylko co to za wielka platforma ze szkła nad chatką? Bo trochę nie rozumiem. Szkoda że byłam tam krótko, ale niestety sprawy zdrowotne wzywają : P Więc proszę o troszkę wcześniejsze włączanie serwera. Ta szklana platforma jest poto, zeby ci nie zasypalo sniegiem domku i ogrodu, bo tam gdzie mieszkasz pada snieg niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Ta szklana platforma jest poto, zeby ci nie zasypalo sniegiem domku i ogrodu, bo tam gdzie mieszkasz pada snieg niestety. a można by zrobić ją troszkę wyżej? Bo tak troszkę dziwnie to wygląda :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 a można by zrobić ją troszkę wyżej? Bo tak troszkę dziwnie to wygląda :\ Jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Uwaga! zmiana srodków waluty na serwerze! Od dzis walutą nie bedą emeraldy, tylko monety. Tak jak było wcześniej 64 monety rozdam dla każdego gdy gracz się zaloguje, na spawnie. I dziś mam dla wszystkich graczy wielką niespodziankę :3 Zapraszam o 16 na serwer :3 Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaloo123 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Ej mam pytankoJakie jest nick Scootaloo która była na Flutter.Craft'cie ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Pytałaś o to już w innym temacie, jeden post wystarczy wiesz? Nie potrzeba całego działu spamować tym samym pytaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Dziekuje za uwagę Flutteryay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Wczoraj mnie nie było, i dzisiaj niestety mnie nie będzie. Ale podoba mi się serwer. Tylko czekam teraz na skiniarke :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 :C is so sad :( a bedziesz pojutrze? I thx, za dobrą opinie o serwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 :C is so sad :( a bedziesz pojutrze? I thx, za dobrą opinie o serwie Dzisiaj już jestem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) UWAGA! jest maly problem. Nwm kiedy serwer ruszy. I mean serwer dziala ale gdy probuje na niego wejsc za kazdym razem MC mi sie chrashuje. Anypony help me? probowalam juz najrozniejszych rozwiazan i nadal nic. :( Wiec nwm kiedy zdolam wlaczyc serwer. Prawdopodobnie dzis moze wlacze ale to nie jest pewne. I'm very very sory za to. Postaram sie to szybko naprawic z pomoca innych ogarnietych w tym sprawach ludzi. Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Rainbow Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 UWAGA! jest maly problem. Nwm kiedy serwer ruszy. I mean serwer dziala ale gdy probuje na niego wejsc za kazdym razem MC mi sie chrashuje. Anypony help me? probowalam juz najrozniejszych rozwiazan i nadal nic. :( Wiec nwm kiedy zdolam wlaczyc serwer. Prawdopodobnie dzis moze wlacze ale to nie jest pewne. I'm very very sory za to. Postaram sie to szybko naprawic z pomoca innych ogarnietych w tym sprawach ludzi. To jest raczej wina skinarki, też tak miałem, musiałaś ja wgrać. Na singla możesz wejść ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Skiniarka działa bez zarzutu... Solucję do tego problemu dałem już w jednym temacie. Powinna zadziałać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Ja kiedyś miałem problem właśnie ze skiniarką, wszystkie mody zainstalowane oprócz niej, działa jak należy, po wgraniu skiniarki crash. Jeżeli twój problem dotyczy także skiniarki to spróbuj zainstalować najnowszą jave, mi pomogło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts