Willczyca Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Po długiej, długiej przerwie wróciłam z tabletem graficznym :3 Moje nowe ryski znajdziecie tutaj: http://dashiepl.deviantart.com/ Proszę o ostrą krytykę Jakby ktoś miał pomysł co mogę rysnąć to piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Hmm Rysowane jak widać Twoim własnym stylem. Wyglądają naprawdę ciekawie moim zdaniem. Niestety pyszczek Painted Rhytm jest, że tak powiem... no, ten teges... brzydki. Aha! Czemu na grzywie nadana jest przejrzystość? To wygląda dziwnie. Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ekhem. 1.Trochę za mały pysk jak na proporcje głowy 2.Za duże ucho 3.Brak nóg 4.Za słabe cieniowanie 5.Dziwne refleksy 6.Miejscami zlewanie się kolorów lineartów 1.Za duża głowa jak na proporcje ciała 2.Brak białek 3.Słabe cieniowanie 4.Za krótkie nogi 5.Dziwny brzuch Kuc po lewej 1.Za dużo zgięć w kopycie 2.Źle ustawiony pysk Kuc po prawej 1.Na plecach nie widać początku skrzydła 2.Skrzydła są za wysoko 3.Kulwoniesty pysk 4.Słabe kolorowanie i cieniowanie Tu mnie oczy bolą...bardzo. 1.Źle ustawiona twarz jak na ustawienie brody 2.Dziwny nos 3.Za wysoko oczy 4.Za duże oczy 5.Ogólnie nie podobają mi się te oczy 6.Beznadziejne kolorowanie,aż brak słów 1.Źle wstawione białko,pamiętaj,BIAŁKO ZAWSZE JEST W OSTATNIEJ WARSTWIE W OCZACH 2.Brak nóg 3.Słabe cieniowanie i refleksy 4."Sztywna" grzywa Dalej już mi się nie chciało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie jest źle ,ale idealnie też nie... Musisz ostro ćwiczyć ,bo samo posiadanie tabletu nie czyni już człowieka grafikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Nie jest źle ,ale idealnie też nie... Musisz ostro ćwiczyć ,bo samo posiadanie tabletu nie czyni już człowieka grafikiem Wiem. Codziennie gdy mam wolną chwilę ćwiczę rysowanie, bo po prostu to chcę robić w przyszłości. Mrs. Octavia Bardzo Ci dziękuję za szczerą krytykę, bo na takiej mi zależy. Muszę wiedzieć co robię źle, żeby to poprawiać. Hmm Rysowane jak widać Twoim własnym stylem. Wyglądają naprawdę ciekawie moim zdaniem. Niestety pyszczek Painted Rhytm jest, że tak powiem... no, ten teges... brzydki. Aha! Czemu na grzywie nadana jest przejrzystość? To wygląda dziwnie. Jak najbardziej rysuję po swojemu, a nie stylem z bajki. Wiem... Jeszcze nie opanowałam pyszczków... Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Willczyca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 (edytowany) Twój styl jest dobry, warto jest mieć swój styl. Ja na przykład robie czarne kontury, bo lubię gdy rysunek ma czarne kontury A co do ciebie Mrs.Octavia - żeś pocisnęła ostro... Wejdź w moją galerię i też tak pociśnij bo krytyki mi brakuje xD Edytowano Sierpień 23, 2013 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Twój styl jest dobry, warto jest mieć swój styl. Ja na przykład robie czarne kontury, bo lubię gdy rysunek ma czarne kontury A co do ciebie Mrs.Octavia - żeś pocisnęła ostro... Wejdź w moją galerię i też tak pociśnij bo krytyki mi brakuje xD Oj tam... Mój styl nie jest idealny, ale przynajmniej cały wymyśliłam sama :3 Nie lubię ludzi, którzy odgapiają, a większość robi długie nieproporcjonalne nogi i to takie futerko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts