Gość Littlebart Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Cześć, mam do Was małą prośbę. Może wy znacie tytuł tej piosenki, bo ja za chiny sobie nie mogą przypomnieć. Artysta raczej nie był znany i cierpiał na jakąś nieuleczalną chorobę, napisał bodajże piosenkę dla swoich bliskich, gdyż wiedział że umrze i ta piosenka była bardzo piękna i wzruszająca. Zmarł i ją prawdopodobnie wtedy została pośmiertnie opublikowana i była na youtubie z podziękowaniami dla wszystkich. Czy wie może ktoś jak się to nazywało ;(? Proszę! Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Littlebart Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) A wiesz może kiedy zmarł? Albo jakiego (w przybliżeniu) gatunku była ta piosenka? Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Hmm to była taka, dokładnie to gatunku nie umiem określić, ale śpiewana przez niego (smutna bardzo) i nawet grał na gitarzę. Bardzo wzruszająca. Około rok temu bodajże to widzaiłem albo troszkę mniej. Dodam że wtedy było to bardzo znane na youtubie. Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Littlebart Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Wiem o co ci chodzi, ale nie pamiętam tytułu! Może zaraz gdzieś znajdę w zakładkach, sprawdzę. Zach Sobiech - Clouds http://www.youtube.com/watch?v=sDC97j6lfyc Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Arashel Jajir Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) To dziękuje Powiedzcie tylko że to nie wzrusza, zwłaszcza że on nie żyje :( Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Littlebart Link do komentarza
Recommended Posts