Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Witajcie! Po raz pierwszy dyrekcja zgodziła się na utworzenie klasy muzycznej. Lekcje, w zależności od tematu poprowadzimy oczywiście my. Triste też się przyda. A teraz najważniejsze - podania.Podanie Wiek, imię, wygląd, rasa - to oczywiste. Ale reszta zależy od Was. Nie podamy Wam gotowego wzoru ponieważ żaden muzyk nie kieruje się wzorcem. Każdy artysta jest wyjątkowy, ma swój styl i nawet rzępolenie jest kreatywne. Właśnie dlatego liczymy na coś, co poruszy nasze serca niczym muzyka Ludwiga van Beethoovena. Czekamy na Wasze podania w piwnicy (idźcie za znakami). Księżniczka chciała upewnić się, że nie będziemy przeszkadzać innym. Mówiąc krótko. Przekonajcie nas w swoich podaniach, dlaczego to właśnie Wy macie znaleźć się w naszej klasie! Co Was skłoniło do nauki muzyki u tak różnych klaczy jak my? Prawdę mówiąc same nie wiemy co z tego wyniknie. Dobrze Octavio... Niczego nie cierpię tak jak ciszy. Oczekując na Wasze podania posłuchamy sobie muzyki. Vinyl, nie zapominaj proszę, że tradycyjne instrumenty, także przydadzą się w trakcie ćwiczeń. CZEKAMY NA PODANIA! No dobrze, moje drogie kucyki. A teraz Pan Avatar coś powie. Podania możecie składać w postach lub na PW (temat wiadomości - podanie) Moja postać - jeśli ktoś musi się inspirować tym opisem, proszę bardzo, ale nie ocenię go wysoko. Imię - Triste Cordis Rasa - jednorożec Wygląd http://oi39.tinypic.com/10nuphh.jpg Charakter / cechy charakteru - empatia, wyrozumiałość, nieśmiałość, mimo cierpliwości nie cierpi niereformwalnych typów, potrafi wybuchnąć niczym Fluttershy. Prawdę mówiąc jest wcieleniem Fluttershy. Zainteresowania - :yHRvV: Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Jeśli do poniedziałku nie będzie wystarczającej liczby chętnych, wątek leci do kosza. Co to było kilka dni, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Gamoń ze mnie, dawno nie było mnie na forum ;0 Paczam a tu klasa Vinyl i Octavii. Mam nadzieję że nie jest za późno... Jeśli nie to tak: Kremowa klacz kucyka ziemnego weszła do klasy mieszczącej się w piwnicy. - Dzień dobry - powiedziała podchodząc do biurka. Położyła na nim zgłoszenie o takiej treści: "Nazywam się Music Velvet. Mam 16 lat i mieszkam w Fillydelphi. Chodzę jeszcze do szkoły, do Szkoły Muzycznej imienia Twórców Muzyki. To jedna z najlepszych w Equestrii, gram na altówce. Moim największym marzeniem jest zagranie z Orkiestrą Canterlocką na dworze księżniczki Celestii. Żeby to marzenie zrealizować muszę dowiedzieć się jeszcze wiele o muzyce. Dlatego bardzo chciałabym dostać się na uniwersytet. Music Velvet " Dodam, że jej znaczek to klucz tenorowy (inaczej altowy), ma ciemnoróżową długą grzywę i niebieskie oczy. Jest miła i często się uśmiecha. Jest dosyć ciekawska. Reaguje często pod wpływem impulsu, więc nieprzemyślanie. Nie warto jej denerwować. Ogółem to wydaje mi się że UC coś nie działa. Nic się w klasach nie pisze o nowym roku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Można się jeszcze zgłaszać? Jeżeli tak, to: Klacz o błękitnych oczach, białej grzywie i srebrzystym umaszczeniu niepewnie podążała za oznaczeniami. Jej znaczkiem były dwie, połączone ze sobą podwójną belką szesnastki. Przed nią lewitowało parę kartek papieru, zapisanych starannym pismem. W końcu dotarła przed drzwi pomieszczenia, którego szukała. Wzięła głeboki wdech. Rozległ się odgłos pukania, a po chwili klacz weszła do pokoju. -Dzień dobry. - powiedziała, kładąc papiery na biurku. Potem pożegnała się i wyszła. Treść podania: "Nazywam się Dancing Shoes. Mam 18 lat i pochodzę z Kryształowego Królestwa. Ukończyłam z wyróżnieniem Akademię Muzyczną im. Silver Lining. Potrafię grać na fortepianie oraz pianinie. Chciałabym stać się najlepszym muzykiem w Equestrii, i wierzę, że Uniwersytet Canterlot mi w tym pomoże. Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury. Dancing Shoes." Charakterystyka: Dancing Shoes jest dosyć nieśmiała, ale lubi nawiązywać przyjaźnie. Zniechęcają ją porażki, często ukrywa swoje emocje. Lubi dobre dowcipy, taniec oraz toffi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 Skoro pojawili się chętni to pozostawię na jakiś czas ten wątek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 Można prosić o wywalenie tematu? Sam nie bardzo mogę. Nawet w zaawansowanym edytorze nie widziałem takiej opcji. Jeśli przegapiłem to przepraszam. Tak czy inaczej nie ma sensu dłużej tego ciągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts