thegateandthekey Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Mój pierwszy post w zasadzie, ale co tam, zaczniemy od fan-worków. Zrobiona dzisiaj, szyta ręcznie. Niestety maszyna odmawia współpracy. Ma ok 33 cm. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Trochę kiepskie proporcję i ogon na mój gust powinien byc dłuższy. P.s Czy takiego działu już nie było ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Dla mnie bomba Podziwiam osoby które potrafią robić takie cudne pluszaki! Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Turoń 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thegateandthekey Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 Proporcje są raczej na praktykę, czytaj "to powinno stać". Co do działu to nie wiem. Jak tu nie pasi to przeniosę. Turoń, dzięki To jest w ogóle pierwszy pluszak jakiego robiłem w życiu, nie licząć techniki w podstawówce. Będzie następna Fluttershy, dla kumpla i dla siebie robię Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Ja też podziwiam takich ludzi jak Ty czy Silma. Ja nie wiedziałbym nawet jak się za to zabrać a pluszak jak na początek jest ok. Ćwicz dalej a z pewnością będą lepsze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Jej, ona ma grzywę z czegoś włosopodobnego! NO NARESZCIE! (Tak Ukeś jest wielkim zwolennikiem grzyw które nie są uszyte z materiału). A tak właściwie to co to takiego (wełna czesankowa?) i jak to się zachowuje? W sensie, czy się rwie, czy raczej wytrzymałe dość itd. Ciekawa jestem~ A skoro pluszaki to postaram się coś podpowiedzieć czy poradzić, skoro i sama szyję Jak dla mnie wygląda że jest z filcu, więc pierwsze co poradzę, to raczej inny materiał. Na prawdę Polar na przykład, nie jest drogi, ogólnie dostępny raczej, a na pewno milszy ^^ Albo jakieś krótkie futerko (ale z tym jeśli chodzi o kolory to potrafi być ubogi wybór). Ogonek trochę dłuższy powinien chyba być, ale to drobiazg akurat. I może jakaś inna technika przy robieniu oczu? I ogółem zdaje mi się, że powinny być ciut mniejsze, no i proporcje ogółem trochę można poprawić, ale to nie problem ^^ Właściwie jakbyś miał jakieś konkretne pytania co do szycia pluszaków to możesz pytać, jakbyś chciał. Postaram się cośtam doradzić w wolnym czasie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thegateandthekey Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 No właśnie Fluttershy robię z polaru. Twilight jest z filcu bo "panie, tego kolora to ja bede mieć na jesieni" a nie opłaca mi się na razie kupować z hurtowni. Może jak będę więcej robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 No ja z takich powodów zaczęłam zamawiać z neta polary, ale też potrafię się wkurzać na kolory całkiem inne niż te ze zdjęć. Czekam więc na FS A i nadal pytam, z czego jest grzywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thegateandthekey Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 A sorry! Z włókien filcowych xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts