Niklas Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Jeden z moich MG zauważył specyficzny problem z tagiem spoiler Wszystkie inne są schowane, a wyłącznie w tym #5 wysypuje się jedno zdanie i nie jestem w stanie tego poprawić. A czy wam, czerwoni, się uda coś z takim fantem zrobić? Link do strony z tym problemem: http://mlppolska.pl/watek/6533-zapisy-do-pandy/#entry329691 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Podepnę się - mam inny problem z spoilerami, które raz chcą się rozwinać, a raz nie. Kwestia szczęścia, ale wielokrotne odświeżanie w nadziei, że uda się cokolwiek otworzyć jest męczące. Proszę o poprawę tego błędu Pozdrawiam Y. A ja pod to mam identyczny problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Po prostu skrypt JavaScriptu się jeszcze nie wczytał. Zaczekajcie do pełnego załadowania strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts