Elion_Time001 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Iron Will to ja Odpowiadanie na pytania to moja gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Jakie wrażenie wywołała na tobie Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Wrzesień 28, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Jakie wrażenie wywołała na tobie Fluttershy? Też pytanie! Fluttershy jako pierwsza powiedziała mi "nie", więc jeśli chodzi o wrażenie to odpowiedź brzmi: Duże! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Witaj, Iron Will!1.Czy ktoś jeszcze Panu powiedział "Nie!" po tym, jak dokonała tego Fluttershy?2.Czy słyszał Pan o czymś takim, jak człowiek?3.Czy nie uważa Pan, że konstruktywna dyskusja, argumenty, są lepsze, niż agresywne rozpychanie się łokciami?4.Czy od początku byłeś takim twardzielem, czy musiałeś na to zapracować?5.Od jak dawna Pan zajmuje się "sprzedawaniem" pewności siebie nieśmiałym kucykom?6.Czy jest Pan w stanie wymusić na tym forum, by więcej osób zadawało tu Panu pytania ?7.Te kozy, to tylko praca, czy także przyjaciele?8.Jak podoba się Pan sobie z głosem Zbigniewa Konopki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts