Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) Skoro już powstał dział dla poprzednich genów , to pora założyć temat o najbardziej według mnie 20% Cooler jednorożcu 1 generacji. W sumie to taka z charakteru czy może to taka 4gen ona ?. Proszę państwa mam zaszczyt rozpocząć temat o Gusty zwanej w polskim Dubie Zefirkiem Gusty w stylu G4 prawda że jest urocza Edytowano Wrzesień 10, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Jest jednym z moich ulubionych jednorożców. Zapamiętałam ją jaką nieco zarozumiałą, flegmatyczkę, która starała się być odważna. Kojarzę ją z odcinka jak kucyki pozamieniały się się osobowościami i z filmu pełnometrażowego, kiedy to oskarża Małą Kropelkę o sprowadzenie na nich Smrula. Jest całkiem ładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Zefirek 8D Prześłiczne imie, znam siostrę, która nazywała się Zefiryna :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Pamiętam że mając 7-8 lat oglądałam 1G ciągle z siostrą, nadal mamy te odcinki na płycie.. chyba 4. Fajnie tak powspominać, chyba za niedługo pooglądam wszystko jeszcze raz. A Zefirka ciągle rysowałam w zeszycie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Ona jest super mój drugi ( po Firefly ) ulubiony kucyk ze starej generacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 31, 2019 Autor Share Napisano Maj 31, 2019 nota bene jak się wam podoba jej przedstawienie *( na razie dosyć minimalistyczne ) w obecnej genracji czy może to klasyczny design z lat 80 wam pasuje (eh odgrzebanie starego tematu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się