Foley Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Gdzie się podział temat o przesławnej czwórce? No cóż, trzeba go ruszyć Gra ktoś w multiplayer na wersji 1.6? Jak tak, to piszcie IP serwerów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 O ile dobrze się orientuję, masa serwerów wymaga patha 1.7. Ściągasz i instalujesz. Instalator sam wyszukuje ścieżkę do gry, więc nie powinno być żadnego problemu. Path 1.7 DL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie wiem o co chodzi z tymi wersjami, ja mam już tą część od 6 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 W głównym menu, w rogu ekranu powinieneś mieć wersję napisaną. 1.7 bym sobie ściągnął, gdyby nie to, że -nie będę miał serwerów, na których grałem do tej pory -wspólny komp No, chyba, że ktoś by zrobił kucykowy serwer na 1.7, wtedy to inna sprawa Byłaby wizyta szaleńca ze Szturmgiwerą lub M82 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Powie ktoś gdzie można jeszcze dostać 4? Bo szukałem i ni ma :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Powie ktoś gdzie można jeszcze dostać 4? Bo szukałem i ni ma :/ Allegro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Niestety tak myślałem. Miałem zbyt wiele nieprzyjemności z Allegro żeby go używać :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Jak nie allegro, to może steam? Tyle że 18 euro, to mimo tego że dostajesz grę bez pudełka wychodzi trochę drożej niż przez allegro (nowa wersja na PC z pudełkiem to 54+12 zł przesyłka). http://store.steampowered.com/app/7940 Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Ktoś z was gra jeszcze w coda? bo dawno nikt tu nie pisał? eh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Okazjonalnie w MW2 (przez RepzIW4 jak coś) i jeszcze rzadziej w jedynkę (CoD1, nie zwykłe MW ). Niestety kochana "czwóreczka" poszła się kochać już dłuższy czas temu Edytowano Luty 5, 2015 przez Foley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Podajcie ip jakichś serwerów to pogramy razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 ktoś z was miał złotego ak47 lub inną broń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulek Napisano Kwiecień 8, 2017 Share Napisano Kwiecień 8, 2017 PROTOZONE HC PL CRKD 178.19.108.172:28960 zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się