Wilhelminka Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Surprise czyli Niespodzianka, pegaz z generacji pierwszej. charakterem podobna do Pinkie Pie, można by powiedzieć, że jej pierwowzór. Zasłynęła z pojawiania się z nikąd i niespodziewanego wyskakiwania zza różnych przedmiotów tuż przed nosami innych kucyków, co można wywnioskować z jej imienia.Lubiła zabawę, śmiech i wszystko to, co kocha nasza Pinkie. Poza tym była prześliczna. Biały kucyk z silnymi skrzydłami i blond grzywą. Jej cutie mark to grupa różowych baloników (kolejne podobieństwo do PP). Pamiętacie ją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Tak w obrazku powyższym ma ona rękawiczki na skrzydłach? 8DWiecie że Surprise (dokładniej Baby Surprise) była (przypadkowo ) pierwszym alicornem? Dokładnie dzieje się to podczas piosenki w odcinku "Escape From Catrina"http://youtu.be/oXFUmSg-w6U?t=6m4s Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Wiecie że Surprise (dokładniej Baby Surprise) była (przypadkowo ) pierwszym alicornem? hm bardzo ciekawe czemu nie zauważyłem tego ah pewnie dlatego, że skupiłem uwagę na Baby Moondancer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Pamiętam ją i to aż za dobrze. Raz była moim ulubionym kucykiem 1G , raz była nim Zefirek, raz jeszcze Posey. Ale chyba Surprise lubiłam najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się