Camed Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 (edited) Jestem w trakcie pisania programu podobnego do Tapatalk, aczkolwiek na PC/Windowsa ( ) stworzonego specjalnie pod MLPPolska. Będzie on mógł: -Logować się -Wysyłać posty -Przeglądać statusy innych użytkowników -Szybsze ładowanie Aktualnie zaimplementowane jest tylko szybsze ładowanie poprzez "skupienie" pakietów i procesora na aplikacji. Tymczasowo tematy są otwierane w domyślnej przeglądarce, a więc jest jak jest. Zapraszam do testowania, reportowania bugów. LINK:http://www.speedyshare.com/4TzTf/MLPPolskaTalk.exe Zużycie ram ~ 10mb Cięcie po procesorze ~ Podczas ładowania do 2% (Intel i5-3540k 3,5ghz) Ping maleje o około 5ms Edited September 20, 2013 by Camed 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 > aczkolwiek na PC > .exe To Linux nie działa na PC? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa21c Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 (edited) Podobno jest Aplikacja ciekawa, ładnie wykonana, masz u mnie dużego plusa;) Edited September 21, 2013 by osa21c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maćko z Bogdańca Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Super apka, ale powiem ci, że mógłbyś zrobić do tego coś w stylu małej przeglądarki, wyglądało by to estetyczniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 Okej, czas na kolejną wersję W załączniku MLPPolskaaTalk (2).zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maćko z Bogdańca Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Ja dopiero teraz tu wróciłem i powiem, że nie działa na Win 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 (edited) Ściągnij Microsoft .NET Framework 4.5.1 Edited November 2, 2013 by Camed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts