Camed Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Jestem w trakcie pisania programu podobnego do Tapatalk, aczkolwiek na PC/Windowsa ( ) stworzonego specjalnie pod MLPPolska. Będzie on mógł: -Logować się -Wysyłać posty -Przeglądać statusy innych użytkowników -Szybsze ładowanie Aktualnie zaimplementowane jest tylko szybsze ładowanie poprzez "skupienie" pakietów i procesora na aplikacji. Tymczasowo tematy są otwierane w domyślnej przeglądarce, a więc jest jak jest. Zapraszam do testowania, reportowania bugów. LINK:http://www.speedyshare.com/4TzTf/MLPPolskaTalk.exe Zużycie ram ~ 10mb Cięcie po procesorze ~ Podczas ładowania do 2% (Intel i5-3540k 3,5ghz) Ping maleje o około 5ms Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Camed 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 > aczkolwiek na PC > .exe To Linux nie działa na PC? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Podobno jest Aplikacja ciekawa, ładnie wykonana, masz u mnie dużego plusa;) Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Super apka, ale powiem ci, że mógłbyś zrobić do tego coś w stylu małej przeglądarki, wyglądało by to estetyczniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 Okej, czas na kolejną wersję W załączniku MLPPolskaaTalk (2).zip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Ja dopiero teraz tu wróciłem i powiem, że nie działa na Win 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Ściągnij Microsoft .NET Framework 4.5.1 Edytowano Listopad 2, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts