Jabcok Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 No i kolejna szklanka, tym razem z kurczakiem i Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Fotoramka z Applejack w pierwszym poście - o Celestio, cudo! Naprawdę masz talent, do niczego nie mam zastrzeżeń. Rainbow Dash i Scoot wyszły ci naprawdę świetnie. Mam pytanie - czy grawerujesz kuce na szklankach/kubkach na zamówienie? I ile by coś takiego kosztowało? Jestem ciekawa, bo chętnie kupiłabym taki kubek z AJ/rodziną Apple. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabcok Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Tak graweruję, za kubek 0.5l taki jak jest wyżej to myślę od 15 do 20zł zależy, co na nim chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 To musi być bardzo pracochłonne. A spróbuj może zróżnicować rodzaje kresek, tak aby np obramowanie głowy nie było takie gładkie, tylko w zalezności od miejsca grumość linii się zmieniała - może to ciekawie wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomusius Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 A ile by kosztował kufel do piwa z takim obrazkiem: http://fc07.deviantart.net/fs71/i/2013/054/0/a/rarity_by_quanno3-d5vz6pj.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Naprawdę pięknie grawerujesz. Pogratulować talentu. I pozazdrościć. Zastanawiam się jeszcze, ale chętnie bym takie cudo zamówił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts