Duke Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 http://www.fimfiction.net/story/14349/Why-the-hell-is-Duke-Nukem-in-Equestria%3FCiekawy crossover. Pasuje mi do nicku . Może znajdzie się ktoś kto by miał nieco czasu przetłumaczyć to dzieło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Przeczytałem pół,zgubiłem się,nie chciało mi się szukać ale... YUP,It's just DUKE NUKEM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Przeczytałem kiedyś ile się dało, jedyny minus (ale mały, nie było wtedy całego opowiadania), jak będę miał czas to przeczytam jeszcze raz (może będzie całe, zobaczymy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyrt_Lord Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Wystarczyła mi nie cała pierwsza strona by już się śmiać jak bym dostał głupawki . Fanfic jest w skrócie epicki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się