Muffinxd Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 No więc w nawiązaniu do odcinka "Spike at your service" wpadłam na pewien pomysł. Jak wiemy smok chce być szlachetny i posiada własny regulamin. Póki co znamy tylko jedną zasadę, Spike musiał służyć komuś, kto go uraował by się odwdzięczyć. Ale jakie są jeszcze zasady asystenta Twilight? Tu właśnie wkraczamy my. Podrzucamy tutaj nasze pomyły a inni na nie głosują. Tak uda nam się skompletować całą listę Spikowych powinności. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Smok nigdy nie piję po alkocholu...a tak na poważnie, hmmm...może coś takiego: Smok zawsze dotrzymuje danego słowa, w końcu jest szlachetny nie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) "Smok jest zawsze lojalny wobec swoich Przyjaciół i rodziny" - Spike nigdy na poważnie nie zdradził i reszty Mane:6 i "Smok zawsze chroni niewinnych " ochrona Jaja Feniksa w odcinku "Spike's Quest" Edytowano Październik 19, 2013 przez Zandi Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Podoba mi się pomysł zandi. Myślę tez o: ,,Smok jest uczynny i prawdomówny'' Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 A ja bym się odwołał do smoczej cechy jaką jest chciwość i porządanie kamieni szlachetnych dlatego moja zasada brzmi: ,, Smoku pilnuj skarbu swego bo w przeciwnym razie okradą cię kolego" Ach te moje rymy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Smok nie pcha się tam, gdzie go nie chcą. - na podstawie odcinka w którym Spike opuszcza Twi myśląc, że już go nie chce. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Zasada Smoczego Kodeksu numer 218 § 16 poprawka 3 "Jeśli coś ma się nie udać, dopilnuj abyś Ty miał w tym udział." 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts