Wolf0507 Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Witajcie! Napewno słyszeliście już o Battlefieldzie.Mam go już dość długo,ale dopiero niedawno go przeszedłem,bo zazwyczaj grałem na multi.A wy co myślicie o tej grze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 No nareszcie temat o BF3! Przeszedłem kampanię, co-opa, i teraz nasuwam w multi. Czasami. Link do BattleLoga: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/FkksSpitfire/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Kupiłem wczoraj tą grę. Teraz mi się pliki ściągają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Ja sobie pykam w Black Ops'a ale mam zamiar kupić BF3 bo jest świetny(z tego co widziałem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 19, 2012 Autor Share Napisano Maj 19, 2012 Radziłbym kupić od razu z dodatkiem Back to Karkand.Ja nie kupiłem i głupio zrobiłem,i teraz na servów z tymi mapami,których jest masa wchodzić nie mogę,a kasy nie mam na dodatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Ja też kupiłem bez dodatku, ale ja na singlu będę grać, więc ja to mam na potem te zmartwienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Hmmm ile to mniejweicej kosztuje w empiku 130 złotych z dodatkiem starczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Ja kupiłem w Media Markecie chyba za 120 zł BF bez dodatku. Ale widziałem np. w realu BF 3 (bez dodatku) za 80 zł. Więc zależy czy będzie promocja i wgl. A ja akurat nie mogę tego zainstalować. Kiedy instaluje to, pojawia się, że pakiet DirectX jest nie zainstalowany poprawnie. Zainstalowałem DirectX 11, ale nic. Co zrobić? ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Oooo, fajnie, że wreszcie pojawił się temat o Bf3, no ja tez pogrywam od jakiegoś czasu, co powiecie na wspólną grę ? i tak na marginesie, KLOCUCH MISZCZZ!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Też posiadam bf 3 singly fajny multi tez co-op tez i jeszcze przeczytałem książke :0 Możemy się zgrać i razem sobie pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 W Battlefielda już raczej sobie nie pogram...jakiś hacker włamał mi się na konto email(Bogu dzięki nie mam na tym emailu też steama)i zmienił hasło do origina i emaila.Dzisiaj idę na policję zgłosić włamanie na E-Maila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 A ja zaczynam ściągać znowu Battlefielda... 16 GB, błagam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Stało się, kupiłem BF 3 teraz mi się pobierają aktualizacje i będziem grać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Wolf przerąbane mam nadzieje, że odzyskać. Bardzo fajnie, że ściągacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 aaa, taka przestroga dla planujących kupić bfa, gra nie jest kompatybilna z xpkiem, mnie zmusiło to do przejścia na 7 ale w zasadzie stwierdziłem, że przecież w końcu będę musiał więc dalczego nie teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Dobra czas poszukać tutaj pomocy... chodzi o to, że nie mogę się zalogować do battlelog hasło email wpisuje na 100% dobre nie wiem o co chodzi błagam pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert99 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Bardzo fajna gra. Kampania sensowna chodź koledzy mi mówią ze gorsza niż w MW3.Dla mnie i tak jest dobra a multi wspaniałe tyle że ja gram na konsoli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Doobra.Odzyskałem Battlefielda.Mój origin: IHateYou666. Co wy na to ,aby kiedyś złożyć się na server Battlefield? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Ja chetnie pogram w multi, jak ktos chce to zapraszam. nazwa to : Legion990 (tja) http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/Legion990/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Czerwiec 5, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2012 O matko bosska...nowy battlelog jest OKROPNY.I DODALI COŚ CZEGO NAJBARDZIEJ NIE CHCIAŁEM.Battlefield Premium...znowu więcej płacący będą lepsi...pay2win.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Wyglad Battleloga jest spoko ale premium? Czy oni se ku*** jaja ze mnie robia? Place za to tyle ile za normalna gre + jescze wiecej tylko zeby miec jakies zjechane mapy i bronie? Oczywiscie premium daje owiele wiecej ale niestety kazda z tych opcji albo jest bezuzyteczna albo malo uzyteczna. Chcialem tutaj napisac o wiele wiecej ale niechce mi sie oraz niewarto poniewaz to jest jedno wielkie g*wno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pbody245 Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Ta z tym premium to już przesada ponieważ ci którzy już to kupili to mają dostęp do rzeczy z dodatków o wiele wcześniej i koszą z tymi broniami , a i dostają nóż który wygląda jak obieraczka do ziemniaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Ja nawet nie pogram w Battlefielda, bo jak się okazało, mój laptop z internetem nie pociągnie BF3, a mój lepszy komp ma zbyt wolnego neta (256 kb/s)... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 A ja mam takie pytanie jeśli kupie Battlefield 3 wersja Rosyjska i ją spolszcze to czy mogę normalnie kupić Premium/B2K/CQC w polsce to będzie mi normalnie śmigać?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Premium w pigułce: Naprawdę, 5 punktów na to, że wkrótce BF3 zaroi się od szpanerów i ich "wyczesanych doktakuff". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts