Kxsu Kxreq Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Ostatnio coraz trudniej jest mi się połączyć z SB przez telefon. Oprogramowanie systemu to Windows Mobile 7.8, przeglądarka internet explorer. Opis błędu: Naciskam na przycisk, czekam minutę, naciskam znowu, powtarzam 2x, odswiezam, nie działa, nowa karta, nie działa, dopiero po którymś razie mi się załaduje. Edit, przy naciśnięciu przycisku "Wyślij", zanim sie "Polacze", odświeża mi cala stronę, zamiast wyświetlenia okienka 'Antiflood', czy jakoś tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Podjęto jakieś kroki w tej sprawie? Jeżeli tak, to Teraz nie działa w ogóle -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Raczej nie podjęto, bo i po co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 No nie działa mi też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 Podbijam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 To może być coś z Wimdowsem/IE, bo mi na Androidzie działa bez zarzutu. Sprawdzane na Samsungu Galaxy Y (telefon) i Acerze Iconia (tablet). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 Spróbowałem ze swojego Samsunga Trend android 4.0.2 albo 4.1.2 i też nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 Temat dwukrotnie odświeżany, napisany 25 dnia poprzedniego miesiąca(~2 Tygodnie temu), a odpowiedzi dalej nie ma, czy chociażby poprawy sytuacji ~.~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Działa juz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts