galaxiiied Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 WItam wszystkich, chcę przedstawić Wam moją drogą przyjaciółkę- Snowdrop Teraz możecie zadać jej każde pytanie jakie zechcecie! -Zaczynamy? -Pewnie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 ...W którym sezonie, odcinku, scenie, w mlp byłaś? \(^_^)/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Kogo najbardziej lubisz z mane 6? Lubisz anime? Ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Jak umarłaś? Czemu ludzie tak Cię uwielbiają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Zastanawiam się nad tym, czy kiedyś nie mignęłaś w serialu. Jak widzisz odpowiedź na to pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galaxiiied Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) ...W którym sezonie, odcinku, scenie, w mlp byłaś? \(^_^)/ Nie pojawiałam się w żadnym z odcinków MLP. Zostałam stworzona przez fanów, na YT możesz znaleźć filmik z moim udziałem, który nosi taką samą nazwę jak moje imię. (Silly Filly Studios ) Kogo najbardziej lubisz z mane 6? Lubisz anime? Ile masz lat? Nigdy nie miałam okazji poznać żadnych dziewczyn z mane 6, lecz jak możecie się domyślać to Luna była moją drogą przyjaciółką Nie do końca, Moi przyjaciele oraz fani zapamiętali mnie jako źrebaka, tak też się czuję :3 Jak umarłaś? Czemu ludzie tak Cię uwielbiają? Nie pamiętam chwili swojej śmierci, było to bardzo dawno temu. Sama nie wiem, lecz mam nadzieję, że nie z powodu tego, że jestem niewidoma. Kocham swoich fanów, przyjaciół, jeśli są prawdziwi- jeśli lubią mnie a to jaka jestem, a nie dla tego, że jest im mi szkoda. Zastanawiam się nad tym, czy kiedyś nie mignęłaś w serialu. Jak widzisz odpowiedź na to pytanie? Sądzę, że istnieje dużo kucyków podobnych do mnie. Jak odpowiedziałam już wcześniej, zostałam stworzona przez fanów Edytowano Październik 27, 2013 przez galaxiiied Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Gdyby stworzyli anime, w którym postacie wyglądają jak z mlp obejrzałabyś? xd Będę do cb mówiła Snowi-chan, spk? *.* Jaki chcesz mieć znaczek? (^o^) I ostatnie - najważniejsze pytanie. Czy mam fajny nick/avatar/sygne? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galaxiiied Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) Gdyby stworzyli anime, w którym postacie wyglądają jak z mlp obejrzałabyś? xd Będę do cb mówiła Snowi-chan, spk? *.* Jaki chcesz mieć znaczek? (^o^) I ostatnie - najważniejsze pytanie. Czy mam fajny nick/avatar/sygne? XD Raczej bym obejrzała Hehe, wolę Snowdrop, ale jak tam chcesz ^^ Przed śmiercią dostałam znaczek- jest to płatek śniegu, który jest kwiatem Myślę, że to nie jest temat na odpowiadanie na takie pytania Edytowano Październik 27, 2013 przez galaxiiied Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Nie chciałaś kiedyś zostać oświeconą wizjonerką? Czarno widzisz taką przyszłość? I co na to twoi rówieśnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galaxiiied Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Nie chciałaś kiedyś zostać oświeconą wizjonerką? Czarno widzisz taką przyszłość? I co na to twoi rówieśnicy? Hmm, trudno stwierdzić, byłam raczej wolnym Kucykiem. I to mi pasowało, tak samo jak i moim przyjaciołom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Snowi-chan Co byś zrobiła jako 1 gdybyś stała sie człowiekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galaxiiied Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Snowi-chan Co byś zrobiła jako 1 gdybyś stała sie człowiekiem? Na pewno sprawdziłabym co jest charakterystycznego u ludzi, popytałabym się ich o wszystko, co ich ciekawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Masz dosyć niezwykłe oczy, Snowdrop... może Ty wiesz, co przedstawiają wzorki na Cini Minis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galaxiiied Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Masz dosyć niezwykłe oczy, Snowdrop... może Ty wiesz, co przedstawiają wzorki na Cini Minis? Dziękuję, niestety nie mogę ich zobaczyć, jestem niewidoma. Dlatego ma tak "niezwykłe" oczy. Wiesz, razem z galaxiiied niedawno o tym samym myślałyśmy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Snowdrop to OC. Snowdrop nie wystąpiła w serialu. Nie... TEN... DZIAŁ! ^this, przenoszę i udzielam ostrzeżenia słownego ~Mad Mike 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ile miałaś lat, jak umarłaś? Czemu umarłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Lubisz słuchac jak ktoś ci czyta ? Umiesz latać ? Jak długo przyjaźniłas się z Luną ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj Snowdrop! Lubisz słuchać muzyki? Jeśli tak, to jaki to rodzaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Tada: - Masz łaskotki? :'D - Lubisz zapach kwiatów? - Ulubiony gatunek muzyczny? - Jak wygląda twój dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthJan1 Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Co sądzisz o grafice Wiedźmina 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts