Wolf0507 Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Ostatnio nawet sporo jest słychać o tych grach.W SCP: Containment Breach znajdujemy się w jakimś laboratorium z dwoma potworkami,a w 087 idziemy do piwnicy po ziemniaki. SCP 087-b: http://www.youtube.com/watch?v=sBqo_s9Sk0A SCP Containment Breach: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 W SPC-87-B grałem, jest też wersja z lepszą grafiką, ale ma mniejszą moc moim zdaniem. Containment Breach jakoś mnie nie wystraszyło, raczej jest zabawne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Ta gra jest ... posrana (SCP-087-B). Tak jak ja momentami jak sprawdzałem. Słuchawki na uszy, gasimy nocą wszystkie światła w domu/mieszkaniu i gramy ... można się nieźle przestraszyć byle dźwiękiem, albo to ja jestem taki strachajło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Prędzej to ty taki jesteś, gra jest niepokojąca za pierwszym razem trochę, ale później to już nie. Chociażby przez jej ubogość. A SCP:CB jest kiepskie. Nie powinni jej teraz pokazywać, tam są ze 4 moduły i są puszczane randomowo w kółko. I można zmieniać prędkość tych nurzynów, np na 0,5, heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 21, 2012 Autor Share Napisano Maj 21, 2012 Ja właśnie przed chwilą zacząłem w to grać.Zmienie ustawienie (cheats ;d) i gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Nie straszy mnie Ani jedno, ani drugie. Containment Breach ma swoje momenty, ale ogólnie wszystkie gry strasznie mnie nudzą po pewnym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Chyba niedawno był update do SCP 087-b. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts