Insomnia Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Nie tylko my mamy prawo do zabłyśnięcia kreatywnością, wy też! Masz pomysł na upiększenie działu? Śmiało! Pisz! Chętnie cię wysłuchamy! Edytowano Listopad 21, 2013 przez Insomnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 To ja znów zaspamię pomysłem, piszemy Fanfiction! Forma prostej ankiety. W pierwszym etapie, użytkownicy wybierają w głosowaniu trzy tagi. W drugim etapie, jeden z avatarów, pisze fragment FF. Następnie opcje się rozdwajają a) Użytkownicy piszą (na pv) ciąg dalszy, najciekawszy, zostaje wybrany przez obu avatarów, i w ten sposób, powstaje solidne dzieło, o bohaterach . b) W ankiecie podane są opcje (np. Romans, Śmierć bliskiego, wybuch śmiechu, wypadek, wagary), a uzytkownicy w głosowaniu wybierają jedną z nich. Następnie na podstawie wygranej odpowiedzi pisany jest dalszy ciąg. Jednak i tak, i tak w obydwu opcjach, opowiadanie ciągnęłoby się, dłuuuuuuuuuugi czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Może zabawa, w stylu, spełnij zachcianki Trixie? Użytkownicy wcielają się w rolę Snipsa i Snailsa i robią to co Avatarowie pulpeta i anorektyka każą( np. przynieś wodę mineralną, niegazowaną). Temat należy jeszcze doszlifować, gdyż nie wiem, czy będą wklejać zdjęcia, opisywać, czy w jakiś inny sposób to robić. Może ktoś inny to opracuję dokładniej, ja nie mam pomysłu. Jeźeli w ogóle będzie to brane pod uwagę, rzecz jasna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 A zapytajka Snipsa i Snailsa? Przydały by się dwie osobne. I zabawy. Zabaw nigdy za wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Gorgon - Pomysł dobry ale niestety nie twój, identyczna zabawa widnieje w dziale Applejack.Magiczna - Bardzo ciekawy pomysł, postaramy się go dopracować i wkrótce zrealizować.Hoole Hooves - Zapytajki zrobione. O rozrywkę się nie martw, na pewno jeszcze troszkę tych zabaw dojdzie do działu .^^ Edytowano Listopad 21, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) Kolejny pomysł. Snips i Snails poprosili Trixie, by opowiedziała im historię, jak pokonała Wielką Niedźwiedzicę. Może użytkownicy będą wymyślali absurdalną historię dla tych dwóch przyjaciół? Wymyśliłam takie coś w rodzaju quizu. Avatar zapisuje kilka zdań, w którym znajduje się tajne słowo klucz. Rzecz jasna, te słowo jest jakoś powiązane z bohaterami. Np. - Co by się stało, gdybyśmy nie zrobili tego ciasta! - myśli Maks. A następnie wypowiedział na głos -Najprawdopodobniej, księżniczka w ogóle by się nami nie interesowała, mimo że mamy najlepszą kuchnię w Ponyville. Chociaż mogłem dosypać jeszcze czekolady... - A jaki był tajny składnik tego ciasta? - zapytał jego przyjaciel - Banany... I znajdź mi tu teraz wyraz ślimak( CM Snailsa ). Mimo że trzeba trochę pogłówkować( i wymyślać bezsensowne zdania)wydaje mi się że to świetna zabawa! Odp. MyŚLI MAKs Edytowano Listopad 22, 2013 przez Magiczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 To może jakiś oryginalny konkur. Coś czego nie było. Może konkurs na utwór, może na jakiś wypiek, byle by oryginalnie i nieprzewidywalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Gorgon - Konkurs? Nie wiem czy to dobry pomysł, musiałabym spytać się Kruczka.Magiczna - Bardzo ciekawa propozycja, ale czegoś tu chyba brakuje... Pomyślimy nad tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 To może coś, co znajduje się w wiekszości działów, ocena pracy avataróv? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 To może coś, co znajduje się w wiekszości działów, ocena pracy avataróv? Ocena pracy Avatarów Ten temat jest cały czas w dziale Trixie, wystarczy poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts