Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Hej Twist! -Tak? -Wiesz ludzie chcieli by się dowiedzieć czegoś o tobie. -Dobra, ale... kto to są ludzie? -Później Ci wytłumaczę. -Ok. Już się nie mogę doczekać! -*pod nosem* Ech, co ja z nią mam. -Dobra zadawajcie pytania! A ty Hole co powiedziałaś? -Eee nie, nic. No to zadawajcie Twist pytania. -Tak czekam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 (edytowany) 1. Naprawdę chce ci się tyle uczyć? 2. Dlaczego Diamond Tiary i Silver Spoon tak wam dokuczają? 3. Co czujesz do Truffle Shuffle? 4. Co oznacza twój znaczek? Edytowano Listopad 24, 2013 przez BitWolfPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Twist są pytania! -No to je daj. 1. Naprawdę chce ci się tyle uczyć? 2. Dlaczego Diamond Tiary i Silver Spoon tak wam dokuczają? 3. Co czujesz do Truffle Shuffle? 4. Co oznacza twój znaczek? 1. No jasne to jest super-extra-fajne! -No już bez przesady... 2. Sama nie wiem, ale mi już nie, więc to chyba z powodu braku znaczka. 3. To mój dobry kolega nic więcej.*rumieni się* -No weź Twist przyznaj się kochasz go. -Wcale nie! 4. To miętowe pałeczki moje ulubione. Dobra, zadawajcie kolejne pytania! Czekamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragola Love Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) 1. Czy było ci przykro, kiedy Apple Bloom cię zostawiła dla Znaczkowej Ligi?2. Czy Bon-Bon jest twoją siostrą?3. Zdradzisz jakąś swoją tajemnicę?( Proszę ♥)4. Czy chciałabyś kiedyś pracować w cukrowym kąciku? Edytowano Wrzesień 21, 2015 przez Fragola Love Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Jak miło się widzieć,Twist 1.Czy spotykałyście się z Apple Bloom od czasu, gdy dostałaś znaczek?2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?3.Czy zamierzasz jeszcze się pokazać w serialu?4.Wiesz, że na swój sposób jesteś urocza? 5.Przytulisz mnie?6.Czy zanim dostałaś swój znaczek, czyli między lekcją o znaczkach, a następnym porankiem, szukałaś swojego powołania, robiłaś coś konkretnego w tym celu, czy po prostu znaczek pojawił się tak sam w siebie, bez kiwania kopytkiem? 7.Czy miałaś kiedykolwiek kontakt ze Scootaloo i Sweetie Belle?8.Jak podobasz się sobie z głosem Małgorzaty Boratyńskiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts