Niklas Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 W sumie, jakoś od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem założenia takiego tematu xd No bo chciałem dodać jako bonus sceny z fica, które ostatecznie wyleciały, tudzież pojawiły się w zmienionej formie, ale jednak są - moim zdaniem - na tyle interesujące, że chciałem się z Wami nimi podzielić xd *** LOST PIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Bardzo ciekawy dodatek Spodziewałem się bardziej makabrycznych scen, w końcu RD jest najczęściej torturowanym kucykiem w FF (w mojej opinii). Ale mimo tego, nie zawiodłem się na klimacie Gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Spodziewałem się bardziej makabrycznych scen, w końcu RD jest najczęściej torturowanym kucykiem w FF (w mojej opinii). Jakichś wielkich scen tortur to to nie napisałem, ale po prostu ze względu na koszmary, musiałem zamieścić fica tutaj xd Który z fragmentów najbardziej ci przypadł do gustu? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Hm... Myślę, że Rozmowa RD i Pie Killera albo przybycie Sanda do biblioteki. (z kopa w drzwi! ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się