emili878 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 - Perfim, a ty coś zabrałeś?- Zapytałam gdy przestałam się kręcić- A i czy ktoś wziął śpiwór koc lub coś takiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) - Przecież Ci mówiłem Cleo, że ja zabrałem śpiwory - odrzekł Shesk. Po czym Perfim powiedział - Zabrałem kilka niezbędnych rzeczy, które się przydarzą. Kto weźmie pierwszą wartę? - dopytał się po chwili Sheck. Edytowano Listopad 30, 2013 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 - Ja mogę wziąć! Nadal jestem pełna energii- Odpowiedziałam- Czy ktoś ma twardy sen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 - Jak chcesz Cleo - odrzekł Perfim. - Nas nikt nie ma twardego snu - powiedzieli obaj jednocześnie - tylko bądź ostrożna - po chwili dodali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) Usiadłam na ziemi i wzięłam kunaia do samoobrony. - Dobranoc, bo później Mi by się mówić nie chciało- Edytowano Listopad 30, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Ta krótka noc przebiegła miarę spokojnie. Czasem jakiś królik przebiegł przed nosem, albo zahuczała sowa. Byłaś po tej warcie zmęczona, ale nie chciałaś tego po sobie pokazywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Uśmiechnęłam się słabo. Nie da się ukryć worów pod oczami bez makijażu którego nienawidzę. Zaczęłam się bawić moim naszyjnikiem, kręcąc nim na palcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Po chwili stali ze snu twoi przyjaciele, którzy przeciwieństwie do Ciebie byli wypoczęci. - Cleo czy nie chciałabyś się trochę przespać? - zapytał się Shesk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Ziewnęłam i po chwili powiedziałam rozciągając się. - Nie, nie trzeba- Uśmiechnęłam się powoli. Edytowano Grudzień 2, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Może jednak prześpisz się trochę, bo naprawdę jesteś zmęczona - rzekł tym razem Perfim - chyba chcesz być silna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Na początku chciałam coś powiedzieć, ale tylko otworzyłam usta. - No dobra- Odpowiedziałam z miną wkurzonego dziecka. Położyłam się i zamknęłam oczy. Edytowano Grudzień 2, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Po dwóch godzinach snu, obudziłaś się już trochę lepszej formie niż wcześniej. Byliście gotowi na dalszą podróź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Idziemy?- Zapytałam się wstając- Już czuje się lepiej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Jak wszystko w porządku to idźmy - rzekł Perfim. Po spakowaniu swoich rzeczy wyruszyliście w dalszą drogę do Kraju Deszczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Tak w ogóle nie dodali wam kogoś do grupy? Bo z tego co wiem temu całemu "Nauto" czy jak Mu tam, po tym jak odszedł Sasuke, dodali kogoś- Powiedziałam odwracając się do nich, idąc do tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Szczerze, nikt się do nas nie dołączył, po prostu nie było na to czasu - powiedział drapiąc się za głowę Shesk. - Jak możesz nie znać Naruto, przecież dzięki niemu wioska przetrwała, przecież On pokonał Pain'a - krzyknęli obaj ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 - Tak, tak wiem o tym, ale znacie mnie gdy wszyscy wokoło mnie mówią o jednym to ja zawszę co innego- Powiedziałam- Jeśli chodzi o tą drużynę to wiem tyle, że jeden uciekł z wioski, druga jest beznadziejna i głupia, do tego myśli, że jest najlepsza jakoś jej nie polubiłam. A trzeci to Naruto. Jeszcze ten nowy Sai z anbu, jego pamiętam gdyż interesuje się Anbu- Mówiłam z zamkniętymi oczami przypominając sobie wszystko co wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 - A ten Sai nie jest z Korzenia? - zapytał się Shesk. Po dwóch godzinach drogi zaszliście do małego miasteczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 - No właśnie o tym mówię- Zaśmaiałam się. Gdy doszliśmy od razu się zapytałam- Może wiecie co to za miasteczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) - Jeżeli dobrze pamiętam to doszliśmy do Ōme - rzekł sprawdzając mapę Shesk - mają dobre osemy, możemy zrobić sobie dzień na przyjemnościach - dodał po chwili Perfim. Edytowano Grudzień 7, 2013 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Tak!- Zgodziłam się od razu. Odwróciłam się i już miałam iść- Tylko wiecie może w którą stronę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Fajnie, do miasta trzeba zejść schodami w dół - rzekł krótko Shesk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Idźcie pierwsi- Powiedziałam chowając się za nimi- Nie lubię schodów, nie wiem dla czego po prostu ich nie lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Jak chcesz, to my zaczekamy na dole - rzekli obaj jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 -To dobry pomysł- Powiedziałam stawiając pierwszy niepewny krok w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts