PlagueOverlord Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Swym niepewnym krokiem postawiłaś nogę na schodach. Były one stabilne, można było zejść po nich spokojnie. Po kilku minutach w końcu dodarłaś na dół, gdzie czekali twoi przyjaciele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Prowadźcie- Powiedziałam schodząc z schodów. Ode tęchłam z ulgą gdy tylko zeszłam ze schodów- Głupia fobia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Gdy dodarłaś na dół wraz z przyjaciółmi weszliście do miasta, które było większe niż się wydawało z góry. Stanęliście przed sklepami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 - Potrzebujecie czegoś?- Zapytałam stając przed sklepem- Bo ja chyba nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 - Ja nie mam nic do kupienia - rzekł krótko Shesk. Natomiast do niego wszedł Perfim, który po paru minutach wyszedł. Nie widziałaś co kupił, myślałaś, że poszedł tylko pooglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 - Idziemy?- Rzuciłam znudzonym tonem- Chce wypróbować te osmy- Powiedziałam lekko śpiewnym głosem. Zaczęłam nucić jakąś wesołą melodie pod nosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) - Już idziemy, co Ci się tak śpieszy do tych osmów? - rzekli obaj do Ciebie. Po czym skierowaliście się do miejscowych łaźni. Kilka minut zajęło wam dojście do nich. Edytowano Grudzień 10, 2013 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 - A myślicie, że co harowałam jak wół by być silniejsza i dostać się znowu to waszej drużyny, że zawsze o wszystkim dowiaduje się ostatnia- Powiedziałam marudnie. Gdy doszliśmy ucieszyłam się i uśmiechałam się szerzej niż kiedykolwiek no jeśli to jest możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) - Nie marudź już, w końcu jesteś z nami - rzekł Shesk. Na miejscu okazało się, że onsen był podzielony na trzy części: koedukacyjny, damski i męski. Edytowano Grudzień 10, 2013 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Stanęłam i zaczęłam się zastanawiać. - Koedukacyjny czy damski. Fajnie by było być z chłopakami ale no, wstyd trochę. Ale jestem odważna! Ale może oni się wstydzą, a z resztą zapytam.- Myślałam - Ej chłopaki do którego? Koedukacyjny czy oddzielnie?- Zapytałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Nie czekając na twoje pytanie poszli do części wspólnej, jedynie ty jeszcze stałaś przed wejściem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 - Super, że mnie słuchają- Powiedziałam nie zadowolona. Powoli stawiałam kroki lekko się trzęsąc. - Oh, to sprawia mi takie problemy, serio?- Pomyślałam. Uderzyłam się w twarz i zaczęłam iść o wiele śmielej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Gdy weszłaś do części wspólnej, zauważyłaś ich siedzących już w wodzie. Natomiast Ciebie czekał proces przygotowania do kąpieli. Na szczęście dzisiaj w łaźni byliście sami. Swoje ubrania i rzeczy zostawili w przebieralni. Edytowano Grudzień 10, 2013 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Weszłam do przebieralni i szybko się rozebrałam, starannie złożyłam ubrania i przykryłam naszyjnik. Zakryłam się ręcznikiem, wyszłam z przebieralni by następnie się wyczyścić. Wylałam na siebie kubeł wody mocno zaciskając oczy, nie cierpię gdy woda dostaje Mi się do oczu. Edytowano Grudzień 10, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Po tym przygotowaniu do kąpieli, byłaś gotowa aby wejść do wody, której siedzą twoi przyjaciele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Weszłam powoli, tak bym się nie przewróciła ani nie zaskoczyła temperaturą wody. Usiadłam na przeciwko nich i starałam się zrelaksować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Ostrożnie weszłaś do wody, była ona przyjemna, bardzo ciepła. Gdy usiadłaś na przeciw nich ujrzałaś ich głowy częściowo zanurzone w wodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Popatrzałam się na nich dziwnie i odchyliłam głowę do tyłu. Szczerze to chciałam zobaczyć czy coś ciekawego jest za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Za tobą znajdowało się wielkie lustro, w którym odbijało się całe pomieszczenie. Woda była tak ciepła, że chciałaś się w niej położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Zamruczałam, a raczej to było coś na podobieństwo mruczenia. Lustra są nudne co najmniej ja tak sądzę, zanurzyłam się do brody i zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Zanurzyłaś się aż do brody, natomiast twoje duże piersi wyszły z wody jak zamknęłaś oczy. Shesk wraz Perfinem trochę się zaczerwienieli się widząc twoje atrybuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 Jeden z większych problemów dużych piersi, no tak... Starałam się je zanurzyć, no co najmniej starałam. - Nie patrzcie się!- Powiedziałam płaczliwie lekko się jąkając i starając się odwrócić przy tym zachlapując wszystko dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 - Nie musisz się nas wstydzić - powiedział Perfim wstając na chwilę. Ujrzałaś przez przypadek na jego sprzęt, który był średniej wielkości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 - Gdzie ja się patrzę?- Zapytałam się siebie w myślach i zanurzyłam głowę do nosa delikatnie bulgotając coś. Zaczęłam patrzeć gdzieś w dal rozmyślając o niebieskich migdałach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 Odwróciłaś wzrok na którąś ścian, po czym usłyszałaś, że ktoś wyszedł z wody. Ale nie myślałaś o tym, ponieważ woda była tak przyjemna, że chciałabyś tu siedzieć aż do końca życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts