emili878 Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Znowu zamknęłam oczy. Jak przyjemnie, chce tu zamieszkać! - Za dwa lata tutaj zamieszkam- Pomyślałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Chciałabyś tu zamieszkać, jednak przypomniałaś po co wyruszyłaś z Konohy. Jednak po chwili usłyszałaś znajomy głos. - Cleo możesz mi wymyć plecy? - zapytał się Perfim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Mój spokój został zakłócony przez proźbę o umycie pleców. Pierwszę co pomyślałam to " Dlaczego ja?! Przecież Shesk też tutaj jest!". No ale w końcu po chwili wahania wyszłam z wody. Zaczęłam myć Mu plecy zastanawiając się nad tym kiedy ostatnio dostałam głupawki. ( Sorki, chyba się nie zapisałam edycji ) Edytowano Styczeń 7, 2014 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Wyszłaś z wody idąc w kierunku Ferfim'a, który Cię poprosił o umycie pleców. Gdy zaczęłaś wykonywać tą czynność, Ferfim obrócił głowę w twoim kierunku i niespodziewanie pocałował Cię w usta. Jednak nagle obudziłaś się w hotelowym łóżku. (PS. poprosiłbym Cię o poprawienie ortografii) Edytowano Styczeń 6, 2014 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Leżałam na plecach zastanawiając się, co się wczoraj stało. Gdy tylko sobie przypomniałam, stałam się cała czerwona, wyskoczyłam z łóżka i zaczęłam wzrokiem szukać Perfima by zabić go w brutalny sposób. Kto by się nie wkurzył!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Leżałaś jeszcze kilka minut w łóżku, próbując przypomnieć co się wydarzyło. Gdy to zrobiłaś zaczęłaś śledzić wzrokiem w celu znalezienia kolegi, jednak byłaś sama w pokoju. Po chwili poczułaś mały ból głowy i kostki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts