Cava Herondale Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 W tym temacie Unbridle i ja będziemy umieszczały ogłoszenia związane z działem Kryształowych kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Z przykrością pragnę powiadomić, że Unbridle nie zajmuje się już działem. Zastępstwo jak na razie nie jest poszukiwane. I raczej nie będzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 Witajcie moje kochane kryształki. Dzisiaj dział kryształowych kucyków świętuje (nie, to nie za sprawą Discorsa), ponieważ ich nowym regentem został... Cygnus! Już kiedyś się nimi zajmował, ale teraz o tym nie piszmy. Ufam mu i mam nadzieję, że pod jego rządami dział urośnie w siłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Czerwiec 21, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Uwaga! Jako iż dział stoi pusty niedługo pojawi się w dziale sesja i... Konkurs! Owszem. I tak w całym dziale mają pojawić się 3 konkursy, więc to będzie 2/3. Na czym będzie polegał konkurs i sesja? O tym przekonacie się już wkrótce. Dobranoc KUCYKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 Witajcie, od dzisiaj dział ma nowego Avatara Już jutro, pojawią się pierwsze zmiany w dziale! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Witam, miało w tym dziale nie być regenta, ale jednak będzie mi potrzebna mała pomoc. Zatem wszyscy zainteresowani tą funkcją, proszę aby wysyłali swoje podania mi na PW. W podaniu proszę wymienić jakieś pomysły na zabawy, konkursy, itd. Czas nadsyłania podań ustalę za kilka dni. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Witam, czekam na wasze podania do końca TEGO MIESIĄCA! Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts