Cava Herondale Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 W tym temacie Unbridle i ja będziemy umieszczały ogłoszenia związane z działem Kryształowych kucyków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cava Herondale Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 Z przykrością pragnę powiadomić, że Unbridle nie zajmuje się już działem. Zastępstwo jak na razie nie jest poszukiwane. I raczej nie będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cava Herondale Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Witajcie moje kochane kryształki. Dzisiaj dział kryształowych kucyków świętuje (nie, to nie za sprawą Discorsa), ponieważ ich nowym regentem został... Cygnus! Już kiedyś się nimi zajmował, ale teraz o tym nie piszmy. Ufam mu i mam nadzieję, że pod jego rządami dział urośnie w siłę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cava Herondale Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 Uwaga! Jako iż dział stoi pusty niedługo pojawi się w dziale sesja i... Konkurs! Owszem. I tak w całym dziale mają pojawić się 3 konkursy, więc to będzie 2/3. Na czym będzie polegał konkurs i sesja? O tym przekonacie się już wkrótce. Dobranoc KUCYKI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Witajcie, od dzisiaj dział ma nowego Avatara Już jutro, pojawią się pierwsze zmiany w dziale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Witam, miało w tym dziale nie być regenta, ale jednak będzie mi potrzebna mała pomoc. Zatem wszyscy zainteresowani tą funkcją, proszę aby wysyłali swoje podania mi na PW. W podaniu proszę wymienić jakieś pomysły na zabawy, konkursy, itd. Czas nadsyłania podań ustalę za kilka dni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Witam, czekam na wasze podania do końca TEGO MIESIĄCA! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts