Cava Herondale Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Masz jakiś pomysł na dyskusję, konkurs, zabawę lub co innego? To miejsce dla Ciebie! Tutaj spokojnie możecie wypisać swoje sugestie, a ja i Unek postaramy się je zrealizować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Chce tylko napisać, że razem z Cavusią chcemy załatwić jakieś nagrody za aktywność. Jeśli macie pomysły na nagrodę to możecie pisać do mnie na PW (Cava jest chwilowo nieobecna) lub w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Tak bardzo chcieć konkurs z Sombralikiem. Widzę, że w tym dziale Sombra ma też swoje miejsce, więc coś w stylu "Narysuj Króla Sombrę" było by suuper Ewentualnie zaprojektuj crystalsa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 (edytowany) Można zrobić coś w stylu Kryształowego Jarmarku, który był pokazany w odcinku. Można zrobić z tego jakiś większy event w dziale. Edytowano Marzec 2, 2014 przez Estelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Ja myślę iż można by było przywrócić pojedynki rycerskie, które to cieszyły się oglądalnością jak i sami zawodnicy byli zadowoleni z walk... Mogę się założy iż szybko znajdą się masy chętnych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 Chcę tylko napisać, że Walki Rycerzy zostały usunięte ze względu na to, że były strasznie podobne do Pojedynków Magicznych, które były pomysłem Trica. I raczej oboje wolimy w miarę możliwości uniknąć ściągania pomysłów od innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts