Cava Herondale Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Masz jakiś pomysł na dyskusję, konkurs, zabawę lub co innego? To miejsce dla Ciebie! Tutaj spokojnie możecie wypisać swoje sugestie, a ja i Unek postaramy się je zrealizować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbridle Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Chce tylko napisać, że razem z Cavusią chcemy załatwić jakieś nagrody za aktywność. Jeśli macie pomysły na nagrodę to możecie pisać do mnie na PW (Cava jest chwilowo nieobecna) lub w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidoi Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Tak bardzo chcieć konkurs z Sombralikiem. Widzę, że w tym dziale Sombra ma też swoje miejsce, więc coś w stylu "Narysuj Króla Sombrę" było by suuper Ewentualnie zaprojektuj crystalsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estelle Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 (edited) Można zrobić coś w stylu Kryształowego Jarmarku, który był pokazany w odcinku. Można zrobić z tego jakiś większy event w dziale. Edited March 2, 2014 by Estelle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaenr Linnre Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Ja myślę iż można by było przywrócić pojedynki rycerskie, które to cieszyły się oglądalnością jak i sami zawodnicy byli zadowoleni z walk... Mogę się założy iż szybko znajdą się masy chętnych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cava Herondale Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Chcę tylko napisać, że Walki Rycerzy zostały usunięte ze względu na to, że były strasznie podobne do Pojedynków Magicznych, które były pomysłem Trica. I raczej oboje wolimy w miarę możliwości uniknąć ściągania pomysłów od innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts