Bejeden Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Witajcie moje drogie kucyki. Przedstawiam wam kila moich szkiców. "Pinkie Pie" "Friend's for ever" "Crying Applecherry" "Queen Sister's" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A masz coś czego nie przerysowałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 "Crying Applecherry" "Friend's for ever" te sam rysowałem bez wzornika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Friends forever jest najładniejsze z tego, bo widać że nie jest przerysowane no i cieniowanie jakieś jest. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Od razu widać, które przerysowywane, a które nie. Friends forever wyszło bardzo ładnie, ogólnie dobra anatomia, (jak wyżej) jakieś cieniowanie nawet jest. Czyli nie jest źle, ale mam jedną uwagę. Czy na obrazku ''friends'' tamto małe coś to miało być skrzydło? Bo trochę tak dziwnie wygląda . Wracając... nie przerywaj rysowania, bo nie idzie ci źle. Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 staraj się aby kontury były gładkie, pojedyncze przeciągnięcia ołówka a nie takie postrzępione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Udaje mi się z łatwością odróżnić co przerysowywałeś, a czego nie. Niektórzy mogą uznać twoje OC za nieprzerysowywane, ale widać, że to tylko grzywa została zmieniona w inny styl. Po za tym postaraj się następnym razem o jaśniejsze zdjęcia i mocniejsze kontury. (Najlepszy ostatni obrazek, szkoda, że nie prawdziwy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 jak nie prawdziwy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts