Sosna Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Witajcie! Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia Mamy dla was konkurs plastyczny. Konkurs polega na tym, byście wyobrazili sobie jak wyglądają święta u najlepszych lotników w całej Equestrii czyli Wonderbolts. Termin nadsyłania prac mija 24 grudnia o godzinie 23.59 i tym razem nie przedłużę. W Jury zasiądą: - Tarreth, - Sosna, - Aretra. Prace wysyłacie na PW zarówno do mnie jak i Aretry. W rysunkach niedozwolone są tagi {gore], [clop], [grimdark] czyli innymi słowy wszystkie, które są zakazane regulaminem forum. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Za ten konkurs można otrzymać nagrodę za I, II i III miejsce oraz punkty odpowiednio 5, 3 i 1 (po co one są? zobaczycie ), które wyglądają tak: Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Smutno . A już myślałem że wezmę udział w kolejnym konkursie. Życzę powodzenia innym. Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Biorę udział. Coś narysuję. Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Jasne, że wezmę udział! Mam już nawet pomysł... Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Też mam pomysł spodziewajcie się prac za jakiś tydzień. Link do komentarza
Sosna Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Jakby ktoś nie wiedział to termin oddawania prac mija za dokładnie 2 dni i tym razem nie przedłużę czasu trwania konkursu choćby się waliło i paliło. Link do komentarza
Sosna Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Dobra będę litościwy i przedłużę do 14 Stycznia... skoro i tak nikt pracy nie wysłał to co mi szkodzi poczekać jeszcze trochę. Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Termin przedłużony kolejny raz tym razem do 14. Stycznia.. Życzę powodzenia i owocnych pomysłów Dodam, że jeśli do 14 stycznia nie pojawi się więcej prac, konkurs szlak trafi. Więcej przedłużać nie będziemy, wystarczy tej cierpliwości. ~ Aretra Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wezmę udział, żeby konkursu szlak nie trafił. Najwyżej będę trzecia na trzy osoby : P. Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Pocieszę cię będziesz najwyżej druga na dwie Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Pocieszę cię będziesz najwyżej druga na dwie Ja jutro rysnę swoją pracę, może być szkic prawda? Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 może po pracy Soli'ego wszystko może być Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Pocieszę cię będziesz najwyżej druga na dwie *jest pocieszona* Nie tak pesymistycznie (dla mnie optymistycznie) może ktoś jeszcze weźmie udział? Ps: Najlepiej by było pierwsza... na jedną xD. Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Dobra są 3 osoby 3 nagrody, każdy się załapie xD Link do komentarza
drotkat Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Skoro tak to ja też powiem, że coś narysuję Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) No i teraz nie wygram... Bądź przeklęty w imię Celestii Drotkat (nie bierz tego do siebie na serio) Edytowano Styczeń 10, 2014 przez Wilk Cassidy 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Spoko spoko mam jeszcze wyróżnienie każdy się na coś załapie Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Spoko spoko mam jeszcze wyróżnienie każdy się na coś załapie ,,Dziękuję Celestio, dziękuję Celestio, dziękuję ci Celestio za rzucenie na Sosne dobrego czaru, tak bardzo dziękuję" No to bardzo fajnie . Może się załapię. Dzisiaj miałam już ciekawy pomysł, który naszkicowałam w szkole na brudno. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 No to bardzo fajnie . Może się załapię. Dzisiaj miałam już ciekawy pomysł, który naszkicowałam w szkole na brudno. Kłamco, który pisał mi, że nie ma pomysłu, bądź przeklęty! (też nie bierz tego na serio) Jutro wyślę ^^. Link do komentarza
drotkat Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wreszcie ktoś napisał dobrze mój nick! A co do konkursu, to czy praca musi być całkowicie wymyślona przeze mnie, czy jedna poza jednego członka Wonderbolts może być odgapiona z innego rysunku? Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wreszcie ktoś napisał dobrze mój nick! A co do konkursu, to czy praca musi być całkowicie wymyślona przeze mnie, czy jedna poza jednego członka Wonderbolts może być odgapiona z innego rysunku? W tym już nie moja sprawa, ale sądzę, że tak. Sama będę musiała popatrzeć dobrze na jedną pozę, by szkic nie wyszedł koślawo. Bardzo się cieszę, że dobrze wymówiłam twoją nazwę, a teraz daj nagrodę. Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 o jedną pozę się czepiał nie będę ale praca nie może być całkowitą zrzynką z innej Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Myślę, że o tym każdy (4 osoby) powinni wiedzieć jeśli biorą udział w konkursie. Po wybraniu zwycięscy mogę poszukać razem z Rainbow Dash czy ktoś z innej 2 nie odrysowywał z internetu. Natomiast oni mogą pilnować nas. Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Soli na pewno nie odrysował od innej Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Soli na pewno nie odrysował od innej Proszę cię, nie strasz mnie.... Na koniec pokażesz wszystkie utworzone prace? (Pytam tak z ciekawości ) Link do komentarza
Recommended Posts