Black Hayate Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Mam więcej zgłoszeń niż redakcja Boba i Solara razem wzięci. So much win! xD Link do komentarza
bobule Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Czekam aż dostaniecie własny dział na forum Co do ilości zgłoszeń, to nie przesadzajmy do "Brohoofa" przyszło tylko, że do tej pory się spod nich nie "odgruzowałem". Natomiast czegoś takiego jak redakcja boba nie istnieje, aczkolwiek jak poprosicie to zawsze mogę jakiś magazyn stworzyć Link do komentarza
Black Hayate Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Dobra, dobra. Konkurencja jest, nie masz monopolu. Ach, i składanie gazetki to prościzna. Scribus taki prosty :3 Link do komentarza
bobule Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Spróbuj dodać w Scribusie 50 hiperłączy, to zobaczymy, czy nadal będziesz uważała to za prościznę To jak się dzielimy wpływami z reklam, po połowie? Link do komentarza
Black Hayate Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Nie, bo moją gazetkę czytają xD 1 Link do komentarza
Guardian Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 uuuuuuuuuuuuuu hayate so much win! Link do komentarza
Black Hayate Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 W każdym razie czekamy na zgłoszenia i randomowe rzeczy do gazetki :3 Link do komentarza
Airlick Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts