Szonszczyk Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 On 16/12/2015 at 4:40 PM, Mordecz said: https://www.youtube.com/watch?v=PZO-dlK3mK4 Pozdrawiam Dobre Mam do cb parę pytań jeśli można: 1. Dlaczego nie kontynuujesz serii Absurd Tajm? 2. W jakim programie robisz filmiki? 3. Czy byłbyś w stanie pomóc mi robić następny filmik z serii "Wszystko Źle z" (jeśli oczywiście masz czas na nagranie paru zdań )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 18, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2015 1. Szczerze mówiąc, Absurd Tajm był dla mnie zbyt dużym obciążeniem. W pewnym momencie ciężko mi było znaleźć wystarczająco dużo żartów, bez konieczności powtarzania ich w nieskończoność. A nawet jeśli seria powróci, to raczej w charakterze pojedynczych odcinków. Drugi argument - ograniczenia sprzętowe. Mój komputer ma spore problemy z obróbką przesadnie dużej ilości efektów - był kupiony z myślą o graniu a nie obróbką graficzną i renderowaniu. 2. Podczas gdy większość preferuje Sony Vegas, ja z pełną hipsteriadą na twarzy skusiłem się na CyberLink PowerDirector (obecnie działam na wersji 12). 3. Ponagrywać zawsze można Z chęcią wrócę do używania tamtego głosu. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 (edytowany) 1 hour ago, Mordecz said: 1. Szczerze mówiąc, Absurd Tajm był dla mnie zbyt dużym obciążeniem. W pewnym momencie ciężko mi było znaleźć wystarczająco dużo żartów, bez konieczności powtarzania ich w nieskończoność. A nawet jeśli seria powróci, to raczej w charakterze pojedynczych odcinków. Drugi argument - ograniczenia sprzętowe. Mój komputer ma spore problemy z obróbką przesadnie dużej ilości efektów - był kupiony z myślą o graniu a nie obróbką graficzną i renderowaniu. 2. Podczas gdy większość preferuje Sony Vegas, ja z pełną hipsteriadą na twarzy skusiłem się na CyberLink PowerDirector (obecnie działam na wersji 12). 3. Ponagrywać zawsze można Z chęcią wrócę do używania tamtego głosu. Pozdrawiam Dzięki za odpowiedź Co do "Absurd Tajm" to się nie dziwię, ale niektóre stwierdzenia któretam zawarłeś rzeczywiście były genialne, muszę to przyznać. Ja preferuję AE, ale nie do tego rodzaju filmików jak "Co Jest Źle z" dlatego używam sony vegasa.Dla mojego kompa na chwilę obecną nie ma ograniczeń sprzętowych tj. potrafi renderować 5h non stop i nie płonie ... Jakiś kontakt do cb? Preferowałbym steama gdyż bardzo często na niego wchodzę, ale skype czy ts3 byłby też mile widziany (bądź słyszany). Też Pozdrawiam Edytowano Grudzień 18, 2015 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 18, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2015 Dużo wolnego czasu (wieczorami) spędzam na kucykowym teamspeaku, ale również możesz mnie złapać na steamie. I tu, i tu używam tego samego nicku. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 22, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2015 (edytowany) https://www.youtube.com/watch?v=4rsxpeBQ-BI Pozdrawiam Edytowano Grudzień 22, 2015 przez Mordecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 22, 2016 Share Napisano Marzec 22, 2016 (edytowany) To chyba pasuje do tego tematu Klip, przez który nie będę już mógł tej piosenki postrzegać tak samo OSTRZEŻENIE! Filmik dla wielu na pewno będzie bardzo niestrawny. Trzeba się z tym liczyć! Spoiler Edytowano Marzec 22, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się