Airlick Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ahem, ahem.Mam przyjemność ogłosić wyniki konkursu.Ale najpierw chciałem podziękować wam wszystkim za udział. Tak trzymać!Zwycięskie prace urzekły mnie bardzo nastrojowymi tekstami i muzyką. Tego właśnie szukamy w kolędach.A oto wyniki:3 miejsce należy do Sajbacka.Poczęty w chciwość mróz dziś opanował nas.Zatrzymując czas, całkowicie niszcząc naszą jedność ras.Magia kontra wiatr, naprzeciw żyznych pólKażdy stwierdził że, to nie moja wina! Ja obwiniam cię! Ref:Wszyscy opanujmy się! Niechaj walka dzisiaj skończy się!Niechaj każde źrebie, ogier, klacz.Serdecznością wspólnie rozpromienią świat! Czy znajdzie się ktoś, kto czyniąc wspólny trud.Roztapiając lud, połączywszy wszystkich w jeden wspólny kraj.Magia kontra wiatr, naprzeciw żyznych pól.Każdy stwierdził że, to nie moja wina! Ja obwiniam cię! Ref: Wszyscy opanujmy się! Niechaj walka dzisiaj skończy się!Niechaj każde źrebie, ogier, klacz.Serdecznością wspólnie rozpromienią świat! Magia kontra wiatr, naprzeciw żyznych pólKażdy stwierdził że, to nie moja wina! Ja obwiniam cię! Ref: Wszyscy opanujmy się! Niechaj walka dzisiaj skończy się!Niechaj każde źrebie, ogier, klacz.Serdecznością wspólnie rozpromienią… Wszyscy opanujmy się! Niechaj walka dzisiaj skończy się!Niechaj każde źrebie, ogier, klacz.Serdecznością wspólnie rozpromienią świat! 2x 2 miejsce zajmuje Burning Question. http://speedy.sh/s7DGS/koleda.wav Słowa i wykonanie moje, melodia- nie (kto wie co to za piosenka?).Pomyślałam, że poza nawiązywaniem do rzeczy najważniejszych w Wigilii Serdeczności wplotę w tekst długowieczne postaci, no i jeszcze... kto nadawałby się lepiej do rozwiezienia wszystkich prezentów w jedną noc niż Lord Czasu i jego asystentka? ;D Tekst:Najwyraźniej w Equestrii są już święta--mróz gwiazdami lśni.Wietrzne duchy niegroźne nam, bo nikt tutaj nie jest sam.Z przyjaciółmi każdy kucyk spędza rok. Najwyraźniej w Equestrii są już święta--wszędzie zgoda brzmi.To harmonia przyjaźni gra, kiedy śpiewasz ty i jaaby rozwiać mrok. Luna w snach każdej klaczy marzenia zobaczy- z Celestią spełniają je.Doktor z Derpy rozwożą te wszystkie prezenty więc daj im muffinki dwie.Nawet Discord dobrze dzisiaj zachowuje się. Najwyraźniej w Equestrii są już święta-wspólnie bawmy się.To, co serca stopiło w nas, to ten serdeczności czas.Każdy kucyk wie, że nie warto kłócić się. Zwycięzcą, a zarazem Elementem Prezentów, zostaje... Rainboww Dash! Jej kolęda od razu wpadła mi w oko (i w ucho ), bliższa inspekcja tylko potwierdziła moją ocenę.W tę jedną noc,tak piękną noc,przyjaźni wspólny krąg.Pięknieje czas i śpiewa w nas,ten jeden magiczny raz.ref.Wigilia ta, niech czas jej trwa,wołajmy hej, hura!W świąteczny czas, w magiczny czas,serdeczność gości wśród nas.Prezentów moc, zabawy moc,w tę wigilijną noc.Serdeczność ta, rozpali w nas,ten piękny świąteczny czas.ref.Wigilia ta, niech czas jej trwa,wołajmy hej, hura!W świąteczny czas, w magiczny czas,serdeczność gości wśród nas.W tę jedną noc, przyjaźni moc,zagości w domu twym.Niech ciepło to, utrzyma się,w Equestrii przez cały rok.ref.Wigilia ta, niech czas jej trwa,wołajmy hej, hura!W świąteczny czas, w magiczny czas,serdeczność gości wśród nas. x2 I to by było na tyle. Za chwilę rozdam nagrody, czyli forumowe odznaki. Za pierwsze miejsce dochodzi koszulka, zgodnie z zapowiedzią. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział i zapraszam do uczestnictwa w kolejnych konkursach, które z pewnością pojawią się... No, kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Jejciu, dzięki :3. Zupełnie się nie spodziewałam. Serdecznie gratuluję też innym uczestnikom :3 Edytowano Styczeń 5, 2014 przez Rainboww Dash 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Zabawnie było z tą kolędą i dzięki za 2 miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Za pierwsze miejsce też jest odznaka? Jak tak to kiedy się pojawią? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Nie mogłem przyznać nagród, przy zmianie stanowiska nie przeniosło mi uprawnień do przyznawania awardów u Rarci. Już dostaliście odznaki.Czekam na odpowiedź na PW, Rainboww. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Cieszę się z trzeciego miejsca w tym zacnym konkursie i gratuluję wszystkim którzy odważyli się zaśpiewać i coś wymyślić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Odpinam, zamykam, pozostawiam w poddziale ku pamięci i chwale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts