Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Temat służy do składania życzeń na różne okazje . Od świąt po urodziny, od życzeń dla wszystkich do życzeń indywidualnych. Ode mnie lecą życzenia z okazji rozpoczęcia jako takiej zimy: Zima wszystko przystroiła: pola, drogi, rzędy drzew, białym śniegiem naprószyła, jest przepięknie jak we śnie. Wesołej zimy, ciepłego kakao i miłych chwil nie mało. Życzy ja. 1 Link do komentarza
Michalski9 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Dobra ja może troszkę mniej poetycko, ale zawsze cos. Z okazji nadchodzących świąt. Radość niech was już nie puszcza i uszami szczęście wpuszcza, a kto uszom swym nie wieży, niech emocjom tu zawierzy , by już nigdy nie żałował, że się w smutku niegdyś chował, temu zaś, kto w doła wpadnie pomoc wszyscy mu podamy i rozwiązań poszukamy, tak, więc najlepszego, i życzę wam szczęścia wielkiego byście żyli na wesoło i kochali ludzi wkoło. I choć me życzenia niezbyt lotne, Niech was wszystkich miłość kopnie. No dobra, nie jestem poetą. Edytowano Grudzień 13, 2013 przez michalski9 Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Z okazji urodzin, dla Cartoona: Wszystko, co było Twoim marzeniem,co jest i będzie w przyszłości,niech nie mija z cichym westchnieniemlecz się spełni w całości.Wszystko, co piękne i upragnioneniech będzie w Twoim życiu spełnione. Wszystkiego najlepszego. Link do komentarza
Barrfind V. Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 A ja Ile razy Miller skłamał Ile Kwach obietnic składał Ile owsa Beger zjadła Ile Kalisz nosi sadła Ile Rywin dał na boku Tyle szczęścia w nowym roku Gwiazdki najjaśniejszej Choinki najpiękniejszej Bałwana ze śniegu Mniej życia w biegu Oraz radości, ile karp ma ości Śniegu po pachy Smacznej kiełbachy Prezentów kupę Różgi na dupę. Wszyskiego dobre i kucykowego na swięta i nowy rok. Uściski dla każdego. .3. *ULTIMATE HUG* Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Szczęśliwego dnia wikipedii . http://bezuzyteczna.pl/15-stycznia--dzien-76591 Link do komentarza
Recommended Posts