Anathiela Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego nie mogę załączyć pliku z mojego pulpitu? Piszę, że mam limit wyczerpany, nie rozumiem tego, kiedyś z kilka nie wielkich plików załączałam, ale one zniknęły po przeprowadzce na inny serwer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) po przeprowadzce na inny serwer Kiedy wy się w końcu nauczycie, że nie zmieniliśmy serwera, tylko silnik. Lol, tak, to różnica.@topicNo wykorzystałaś limit załączników i co się dziwisz? 500kb to w dzisiejszych czasach cholernie mało i starcza na upload jednego, może dwóch obrazków. Można by go zwiększyć, ale po co? Przeglądanie załączników jest niewygodne i denerwujące - o wiele lepiej się pracuje gdy grafika jest wrzucona na hosting (Imgur, Imageshack, up.programosy.pl, itp.) lub w chmurę (Dropbox, Google Drive, deviantartowe Sta.Sh, itp.).Suma summarum: uploaduj na jedno z wyżej wymienionych i udostępniaj link. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Kiedy wy się w końcu nauczycie, że nie zmieniliśmy serwera, tylko silnik. Lol, tak, to różnica. Tak w sumie to serwer też niedawno był zmieniany, później niż silnik forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts