SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Gdańskie Stowarzyszenie Fantastyki "Alkor" w ramach Dni Europejskich Gier Planszowych zaprasza poniaczy na gry planszowe i karciane. To jest to stowarzyszenie, z którego ramienia załatwiam miejsca na ponymeety we Wrzeszczu. https://www.facebook.com/events/243883082427773/ wydarzenie na fejsie http://dnigier.eu/program/ Niedziela, 15 grudnia, 15:00. Czas zakończenia: 20:00 Miejsce: Gimnazjum nr 33 w Osowej, tam gdzie był III i IV ponymeet planszówkowy To będzie minimeet bez aftera. Jego celem jest spotkać się i pogierczyć w różne rzeczy. Będą konkursy z nagrodami (chyba). Dojazd: był poruszany nieraz, ale przypomnę: Z Oliwy: 171 i 169 przystanek SOPOCKA i idziemy ulicą Wodnika aż do samego gimnazjum. 179 - wysiadamy pod samą szkołą, MARSA Z Gdańska głównego: 210, też wysiadamy na MARSA Z Gdyni: 171, SOPOCKA Mój telefon: 514 685 665. [email protected] GG: 6164667 Edytowano Grudzień 12, 2013 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 > Niedziela, 13 października, 15:00. Czas zakończenia: 20:00 Coś nieaktualne dane podałeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 A tak, dziękuję. Przepisałem ogłoszenie z z zeszłego razu i to mi umknęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Dziękuję za spotkanie! Było ponad 80 osób, w tym 25 broniaczy! Jak się uda, w przyszłym roku takie spotkania będą co miesiąc. Odbył się turniej "Applelie" z nagrodami. Zdjęcia może będą wkrótce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się