Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 1 Mogę być twoim pomocnikiem. Lubię zło. HEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Nightmare Moon Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 co czujesz kiedy jakiś kuc chcę z tb rywalizować i co robisz ???? Link do komentarza
BrokenRC Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Witaj Wielki Panie! 1. Kiedy można spodziewać się twojego powrotu? 2. Jak można Ci służyć? Pozdrawiam Link do komentarza
Coolgat3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Czujesz coś do Cadence? Link do komentarza
Velvie Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Skoro jest event, to musiałam skorzystać z okazji i napisać (w końcu xD) parę pytań: Czy można się wprowadzić do Kryształowego Imperium? Czy potrzebujesz pokojówki/służącej/księgowej? Kim była pierwsza księżniczka Imperium? Gdzie kupiłeś ten odjazdowy płaszcz? Czy te kryształy, w które potrafisz zamienić inne kryształy, to nie są przypadkiem onyksy? Czy w Imperium są darmowe diamenty? Jeśli tak, to ile mogę sobie wziąć? Dlaczego Twoja grzywa faluje jak u Celestii i Luny? Ile masz lat? Czy zielone białka oczu i czerwone tęczówki to wina źle dobranych soczewek kontaktowych? Czy Twój róg jest naturalnie czerwony i zagięty, czy tak wygląda pod wpływem jakiegoś czaru? Hug? :3 Link do komentarza
Recommended Posts