Insomnia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Witajcie!Jak dobrze wiecie, wielkimi krokami nadchodzą Święta. Każdy z nas wtedy wyjeżdża by spędzić ten czas z rodziną. Jednak, największą frajdą jest dawanie i dostawanie prezentów.Masz rację. Aż robi się ciepło na sercu kiedy widzimy radość innych z otrzymanego od nas prezentu, szkoda, że niektóre kucyki nie dostają prezentów... Lub są zapominane.Zgadzam się z tobą, Księżniczko. Waszym zadaniem jest napisanie opowiadania w stylu Kevina, tylko na jego miejscu ma znaleźć się Księżniczka Celestia. Najważniejszym szczegółem będzie humor, wasza praca musi być zabawna! Chcemy latających cegieł! Ogranicza was tylko wyobraźnia.- Konkurs trwa od 14.12.2013 do 30.12.2013. - W opowieści mogą być użyte inne kucyki, ale to Celestia musi być głównym bohaterem.Włamywaczy może być max 2.- Można wysłać tylko jedną prace.- Prace wysyłamy do mnie na PW lub na mój na e-mail: [email protected]- Brak limitu słów, zaskoczcie mnie.- Bez wylewu krwi proszę, w święta nie krwawimy.- Nagrodą jest jeden z elementów potrzebnych do uratowania Świętego Mikołaja. Element Troski.- Zapisujemy się w tym temacie!W jury zasiadają:Wielki Avatar TarrethAvatar InsomniaInkwizytor i Regent Mad Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Aż sam nie wiem czy płakać, czy się cieszyć... Twój post nie wnosi niczego konstruktywnego do tematu. Nie podoba się? Napisz czemu. Podoba się? Weź udział. Ja tu wyczuwam zwykły spam, nabijanie sobie postów. ~Draques Idź sobie, to mój dział ~Mad Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Może i się zgłoszę... chyba mam pomysł C:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Calestia sama w domu to bedzie ciekawe, jestem zainteresowany.... ale nie mozna clopów Nie, nie można ~ Ins Edytowano Grudzień 14, 2013 przez Insomnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katrina Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Na pewno coś na skrobię ! Edytowano Grudzień 14, 2013 przez katrina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 ale nie mozna clopów Nie, nie można ~ Ins To nie było pytanie... tylko uwaga Nie umiesz odróżnić odpowiedzi na pytanie od potwierdzenia? xd Na następny raz wyedytuj wcześniejszy post jeśli chcesz się odnieść do mojej odpowiedzi, nie rób nowego posta. ~ Ins Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Chciałbym się zgłosić chociaż jak mojej pracy nie będzie to znaczy, że mam czasem lekko wyrąbane xD ale obiecuje postaram to zrobić . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Mam pytanko, skoro to może być wysłane na e-mail to może być robione z Open Offic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Mam pytanko, skoro to może być wysłane na e-mail to może być robione z Open Offic? Wolałabym gdyby to było zrobione w dysku google. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Jak znajdę czas to coś skrobnę, ale raczej wątpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Chyba się podejmę :3, tylko jeśli możecie, to nie płaczcie przy czytaniu xD. Edytowano Grudzień 22, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Do końca zostało 5 dni a jeszcze żadna historyjka do mnie nie trafiła, sprężajcie się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Mam dużo do zrobienia, ale postaram się zdążyć. Spoczi, nikogo nie spalimy za lekkie spóźnienie Edytowano Grudzień 26, 2013 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Mrrah! Po lekkich opóźnieniach nareszcie mogę wam podać wyniki! Cała nasza trójka była za tym opowiadaniem przy którym, no, pojawia się ten uśmieszek na pyszczku. Elementem Troski zostaje Sajback claus! Gratulujemy! Dla ciekawskich podsyłam pracę. Klik Edytowano Styczeń 7, 2014 przez Insomnia de Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts